ZVANIČNO: Grujić do 2023. u Liverpulu! A do 2019. u Berlinu

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.08.18. | 15:50

Srpski vezista promovisan kao pojačanje Herte

Posao završen ekspresno! Nisu prošla ni dva dana od najave koju ste prvo pročitali na stranicama MOZZART Sporta, a Marko Grujić je em pronašao sredinu u kojoj će da igra i dodatno se razvija, em je obezbedio sebi budućnost do 2023.

Berlin calling: Marko Grujić pred vratima Herte!

Izabrane vesti

Srpski reprezentativac najpre je produžio ugovor sa Liverpulom na narednih pet sezona, od kojih će prvu provesti na pozajmici u Herti. Visoki vezista promovisan je u Berlinu kao pojačanje nemačkog kluba, gde je stigao, između ostalog, usled procene Jirgena Klopa da na Olimpijskom stadionu može da se razvije dovoljno da bi možda naredne sezone konkurisao za prvi tim Crvenih sa Enfilda.

Istovremeno, Liverpul je povećao platu Marku Grujiću na 1.400.000 evra, što je samo dokaz da Englezi veruju u njega, ali da je trenutno konkurenicja toliko jaka (Henderson, Keita, Fabinjo, Lalana...) da je za bivšeg prvotimca Crvene zvezde najbolje bilo da pronađe sredinu u kojoj će igrati.

Hteli su ga Kardif – gde je proveo prolećni deo prvenstva i pomogao Velšanima da se vrate u Premijer ligu – Midlzbro, Torino, CSKA iz Moskve, da bi ga na kraju dobila Herta. Na taj način 22-godišnji Beograđanin postao je peto pojačanje Herte ovog leta, posle desnog krila Valentina Lazara (RB Salcburg, 6.500.000 evra), desnog beka Lukasa Kluntena (Keln, 2.000.000 evra), napadača Paskala Kepkea (Aue, 2.000.000 evra) i levog krila Havaira Dilrosuna (pozajmica iz Mančester Sitija).

FOTOtwitter.com/HerthaBSC_EN


tagovi

HertaMarko GrujićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara