ZVANIČNO: Potpisao Sumaila!

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.06.18. | 13:55

Zvezda rešila pitanje jednog štopera, čeka se još jedan...

Abraham Frimpong je otišao, na njegovo mesto stigao je - Rašid Sumaila!

Izabrane vesti

Baš kao što je i najavljeno, reprezentativac Gane postao je najnovije pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, ali se potraga za štoperima tu nije završila. Vrhuška kluba iz Ljutice Bogdana i dalje čeka čoveka koji će odmeniti Damijena Le Taleka, praktično je dogovoren Miloš Degenek, čime bi se praktično kompletirao tim za predstojeće izazove u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Sumaila je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Al Kadisije, a Crvena zvezda imaće pravo da otkupi njegov ugovor na kraju sezone, ukoliko se bude uklopio u sistem trenera Vladana Milojevića
"Veoma sam srećan što sam došao u Crvenu zvezdu, ovde sam da pomognem timu kako bi ostvario svoje ciljeve, kao i ciljeve koje klub želi. Zvezda je dobar klub koji će mi pomoći da i ja igrački napredujem. Znam da klub ima veliku istoriju, da je osvojio Ligu šampiona, i znam za prošlogodišnji dobar nastup u Ligi Evrope. Po prirodi sam pobednik, ne volim da gubim i zato želim za Zvezdom da beležim što bolje rezultate", rekao je Sumaila prilikom potpisa.

Sumaila je, podsetimo, još juče prošao medicinske preglede u Beogradu, a radi se od 25-godišnjem reprezentativcu Gane. 

Crvena zvezda je u dosadašnjem toku prelaznog roka dovela napadača Nikolu Stojiljkovića, centralne veziste Dušana Jovančića i Dejana Melega, krilo Milana Jevtovića i golmana Zorana Popovića, dok su dogovoreni transferi plejmejkera Lorenca Ebesilija i štopera Miloša Degeneka.

Foto: Crvena zvezda


tagovi

Rašid SumailaLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara