""
""

Zvezda gazi bez primljenog gola: Preslišana i Olimpija, srpski derbi u polufinalu

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.06.17. | 13:19

Ekipa Mirka Bunjevčevića zabeležila i treću pobedu na turniru, a u borbi za finale protivnik će joj biti OFK Beograd – 2:0

Gledaćemo srpsko polufinale na Turniru prijateljstva. Crvena zvezda je savladala Olimpiju iz Ljubljane u poslednjem kolu grupe A i sa maksimalnim učinkom obezbedila prolazak u polufinale, gde će se sastati sa OFK Beogradom – 2:0.

Izabrane vesti

Crveno-beli su strpljivom igrom nadmudrili protivnika, a oba pogotka su pala na startu drugog poluvremena. Kljčni trenutak se dogodio u 39. minutu, kada je Edin Ajdinović natrčao na odbijenu loptu i levicom pronašao put do pogotka Ljubljančana. Lopta je imala čudnu putanju, pa je iznenadila Jančigaja, koji je pogledom ispratio njen put u mrežu.

Sve je definitivno bilo rešeno sedam minuta kasnije, kada je Marko Dedijer postavio konačan rezultat utakmice i doneo veliko slavlje ekipi Mirka Bunjevčevića.

Crveno-beli su mogli i do ubedljivijeg slavlja, pošto je veliku priliuku za treći pogodak imao Nikola Savić, ali je njego udarac završio na prečki Olimpijinog gola.

Crveno-beli su grupnu fazu takmičenja završili bez primljenog gola, sa gol-razlikom 8:0.

(FOTO: Turnir prijateljstva)


tagovi

Turnir prijateljstvaSrbijaOFK BeogradFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara