Zvezda: Krstičić iskoristio izlaznu klauzulu i otišao

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.12.18. | 12:14

Crveno-beli potvrdili da su ostali bez pouzdanog veziste...

Gotovo je. Više nema ni najmanje dileme: Nenad Krstičić postaće novi igrač atinskog AEK-a, potvrdili su i iz Crvene zvezde. 

Pouzdani vezista odbio je novi ugovor sa crveno-belima, iskoristio izlaznu klauzulu i dogovorio sve uslove saradnje sa Grcima, stoji u saopštenju srpskog šampiona.
"Nenаd Krstičić je iskoristio izlаznu klаuzulu od 500.000 evrа i dogovorio sve sа аtinskim AEK-om. Pomenutu klаzulu je trаžio kаo obаveznu kаdа je potpisivаo zа Zvezdu kаo slobodаn igrаč", tvrde u Crvenoj zvezdi.  

Izabrane vesti

U saopštenju dalje stoji objašnjenje:
"Zvezda je Krstičiću ponudilа novi ugovor nа tri i po godine sа godišnjom plаtom od 500.000 evrа neto i znаčаjnim bonusimа. On je od letos imаo ponudu AEK-a i sаdа je odlučio dа je prihvаti. Zvezdа je iskreno želelа dа ostаne, а Nenаdu želi sve nаjbolje u nаstаvku kаrijere".

Krstičić se, dakle, već ovog januara seli u Grčku, a kako smo već pisali plata će mu rasti iz godine u godinu. U prvoj sezoni pripašće mu 600.000 evra, u drugoj 650.000, a u trećoj 750.000 evra.

Podsetimo, povremeni reprezentativac Srbije stigao je na Marakanu leta 2017. kao slobodan igrač. Bio je jedan od glavnih šrafova u mašineriji Vladana Milojevića. Ukupno je odigrao 63 utakmice u crveno-belom dresu, postigao šest i nemstio četiri gola.

Foto: MN Press


tagovi

FK Crvena zvezdaNenad Krstičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara