Svi spremni za naporan rad
Svi spremni za naporan rad

Zvezda sa 32 igrača otputovala na Kipar

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.01.19. | 10:10

Pripreme se nastavljaju u Pafosu

Letom u ranim jutarnjim časovima sa aerodroma “Nikola Tesla” crveno-bela delegacija napustila je Beograd i zaputila se ka Kipru. Ekipa Crvene zvezde pripreme će nastaviti u Pafosu, pošto vremenski uslovi nisu dozvoljavali rad u Sloveniji.

Šef struke Vladan Milojević odlučio je da na prvi deo zimskih priprema krene 32 igrača što će reći da je otpao samo 20-godišnji brazilski štoper Ze Markos. Za Rašida Sumailu se već znalo da se na njega ne računa ozbiljno. Svi ostali su na Kipru, mada je za očekivati da i tamo neko bude proglašen za trenutni višak, s obzirom da u drugom delu sezone Zvezda neće imati toliki broj utakmica, pa ni potrebe za tolikim fondom igrača.

Izabrane vesti

Podsetimo, ove zime Crvenu zvezdu su napustili Nenad Krstičić (AEK), Miloš Degenek (Al Hilal), Nemanja Milić (BATE Borisov), dok je na pragu odlaska u Majorku i Nikola Stojiljković. Na ova prva tri transfera srpski šampion zaradio je nešto manje od 4.500.000 evra, ponajviše na prodaji Degeneka u Saudijsku Arabiju - 3.580.000 evra. Još 500.000 stići će od odlaska Krstičića, dok bi BATE za Milića trebalo da plati 300.000 evra.

Na Topčidersko brdo stigli su Erik Jirka, Nemanja Milunović, Miloš Vulić i Dejan Vidić, doskorašnji golgeter Zlatibora, koji će prvo u Zemun na kaljenje.

Kako bilo, Milojević je na Kipar poveo…

Golmane: Milan Borjan, Zoran Popović, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Miloš Gordić;
Odbrambeni: Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Stefan Hajdin, Aleksa Terzić;
Vezni: Veljko Nikolić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Nenad Milijaš, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Marko Marin, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Jug Stanojev, Erik Jirka, Miloš Vulić;
Napadači: Dejan Joveljić, Milan Pavkov, Džonatan Kafu, Ričmond Boaći.

Crveno-beli će na Pafosu akcenat staviti na fizičke pripreme i na Kipru će biti do 23. januara. Potom sledi povratak za Beograd, a posle tri dana, tačnije 26. januara, putuje se u tursku Antaliju na brušenje forme u pet kontrolnih mečeva pre početka prolećne polusezone.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Ze Markos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara