Zvezda zvala - Popović prihvatio! Borjan dobija novog konkurenta

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.05.18. | 14:25

Čovek koji je blistao na golu Voždovca u prošlogodišnjem sudaru sa Crvenom zvezdom, danas bio na Marakani

Na stadionu Crvene zvezde danas vri kao u košnici! Prvo je kancelarije odgovornih sa Marakane posetio Nikola Stojiljković, a potom je u njih ušao nekadašnji golman Voždovca Zoran Popović! Prema sazanjima MOZZART Sporta iskusni čuvar mreže najozbiljniji je kandidat da u rosteru srpskog šampiona zameni Damira Kahrimana i Nemanju Supića.

Naime, dvojici iskusnih čuvara mreže ovog leta ističe ugovor, a Zoran Popović je pikiran da bude alternativa Milanu Borjanu. Uz tendenciju da zaduži Zvezdinu jedinicu ukoliko reprezentativac Kanade dobije ponudu koja se ne odbija.

Izabrane vesti

Zoran Popović je, posle današnjeg razogovora u Ljutice Bogdana, pristao da se preseli na Marakanu. Međutim, crveno-beli će za usluge tridesetogodišnjeg golmana morati da uplate obeštećenje. On je u februaru ove godine potpisao ugovor sa norveškim Bodo Glintom do decembra. Ostavio je odličan utisak na severu kontinenta, pa bi crveno-beli trebalo da „ispoštuju“ Bodo Glint.

Popović je postao poznat široj javnosti maja prošle godine. Tada je nosio dres Voždovca i odbranio nekoliko zicera igračima Crvene zvezde na meču u kojem su se oprostili od šampionske titule. Voždovac je slavio sa 3:2, a Popović je bio jedan od junaka.

Zoran Popović je u četiri mandata nosio dres Voždovca, a branio je boje Napretka, Vojvodine, Beograda, Vršca i Palića. Bodo Glint mu je prvo evropsko iskustvo. Na 22 meča primio je 19 golova.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zoran PopovićMilan Borjan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara