Zvezdin spisak za Liverpul: Krenuo i Sumaila

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.10.18. | 09:22

Prema očekivanjima nema Marina i Rodića, otpao i Džonatan Kafu

Crne slutnje su se obistniile: Crvena zvezda će megdan protiv Liverpula odigrati bez pomoći Marka Marina i Milana Rodića. Iskusnog veziste i reprezentativnog levog beka nema na spisku putnika za Englesku, što znači da će Vladan Milojević morati da potraži alternativna rešenja.

Izabrane vesti

Izostanak Marina i Rodića nije jedina muka koja muči Vladana Milojevića. Kapiten Vujadin Savić je rovit, nije u takmičarskom ritmu još od meča u Parizu, pa se u avion za Ostrvo ukrcao i povremeni reprezentativac Gane Rašid Sumaila. On do sad nije bio u konkurenciji za mečeve u Evropi, a u slučaju Savićevog izostanka tamnoputi defanzivac će čekati šansu na klupi. Štoperski tandem trebalo bi da čine Miloš Degenek i Srđan Babić. Takođe, na spisku nema Brazilca Džonatana Kafua. 

Trener  crveno-belih Vladan Milojević odlučio je da na spisku za put u Engelsku bude 21 igrač: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Rašid Sumaila, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Lorenco Ebisilio, Dejan Meleg, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Nikola Stojiljković, Milan Pavkov, Ričmond Boaći

Crveno-bele u utorak uveče, od 20 časova po lokalnom vremenu, očekuje i trening na Enfildu u terminu odigravanja utakmice.

Meč 3. kola Lige šampiona Liverpul - Crvena zvezda na programu je u sredu 21 časa po srpskom vremenu.


tagovi

Rašid SumailaMilan Rodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara