Zvezdin višak na radaru Sent Etjena i Randersa

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.03.19. | 16:14

Traži se rešenje za prekborjnog štopera

U Crvenoj zvezdi su se tokom zimskog prelaznog roka nadali rastanku sa Rašidom Sumailom, ali do njega nije došlo. Afrički štoper na pozajmici iz kuvajtske Al Kadisije je prekrobrojan kod Vladana Milojevića, ali ga ugovor o pozajmici štiti do leta. Trenira sa crveno-belima, ali ga verovatno neće biti na terenu do kraja sezone kada mu pozajmica ističe.

A na leto bi mogao da se uputi ka zapadu ili severu Evrope. Mediji iz Gane pišu da su Sumaila nalazi na radaru francuskog Sent Etjena i danskog Randersa. Iako se u Crvenoj zvezdi nije naigrao (pet utakmica), iz nekog razloga je interesantan evropskim klubovima.

Izabrane vesti

Prema pisanju medija iz njegove domovine, Sumaila bi na leto mogao da krene put Francuske ili Danske. I to za sitne pare jer sa Al Kadisijom ima ugovor do naredne zime. Podsetimo, pre nego što je prešao u Crvenu zvezdu, defanzivac iz Gane se pominjao i kao potencijalno pojačanje Glazgov Rendžersa.

Crvena zvezda mu je prvi evropski klub pošto je pre nje igrao u domaćim klubovima u Gani, južnoafričkom Mamelodiju, pomenutoj Al Kadisiji iz Kuvajta i katarskom Al Rajanu. Sa 20 godina je debitovao za reprezntaciju Gane, ali je posle dolaska u Crvenu zvezdu i neigranja u srpskom timu, izgubio mesto u reprezentaciji.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Rašid Sumaila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara