Zvezdini debitanti najavljuju duplu pobedu

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.07.18. | 12:40

„Kvaliteteniji smo od Spartaksa“, uverava Miloš Degenek, dok Nikola Stoiljković kaže da je spreman kiako je bio lakše povređen

Na austrijskim pripremama pet od pet, a savršen skor sa kontrolnih pokušaće Crvena zvezda da nastavi i na takmičarskim utakmicama.

Več sutra, od 18 časova, očekuje je zvaničan početak nove sezone, u okivru prvog kola kvalkifikacija za Ligu šampiona. Protivnik je Spartaks iz Jurmale, a niko u taboru srpskog prvaka nema dilemu da je kvalitetniji od letonskog predstavnika.
Očekujem da ostvarimo pozitivan rezultat i da utakmicu na našem stadionu dočekamo u dobrom raspoloženju. Gledali smo Spartaks juče, dobra je ekipa, čvrsta. moramo da budemo maksimalno oprezni i da uđemo potpuno fokusirani. Očekujem da se još bolje uigramo za sve ono što nas čeka u sezoni. Odlično se osećam, spreman sam, imao sam mali problem sa zadnjom ložom, nisam trenirao, ali sada sam spreman“, uverava Nikola Stoiljković, po dolasku u Rigu, gde će se igrati meč.

Izabrane vesti

Ako je novajlija iz Brage zadužen za golove posle odlaska Aleksandra Pešića, onda bi „nulu“ pozadi trebalo da sačuva odbrana u kojoj bi mogao da se nađe još jedan debitant, Miloš Degenek.
Očekujem od ekipe da će pružiti maksimum, svi smo spremni za utakmicu i očekujemo da ćemo pobediti i ovde i u Beogradu. Gledali smo Spartaks i ne bi trebalo nikoga potceniti, dobra je ekipa, ali mislim da smo mi kvalitetniji i da će to biti osnovna razlika sutra. Osećam se fizički super, osećam se dobro i u ekipi, lepo su me primili saigrači tako da sam spreman“, predočio je štoper pristigao uz japanske Jokohame.

FOTO: FK Crvena zvezda


tagovi

Nikola StoiljkovićMiloš Degenekkvalifikacije za Ligu šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara