Saša Obradović i Nebojša Čović (©Starsport)
Saša Obradović i Nebojša Čović (©Starsport)

Obradović sam platio obeštećenje da dođe u Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.06.20. | 08:42

Ugovor na tri godine

Vole ga navijači još iz igračkih dana, godinama im je bio tiha patnja kad se Crvena zvezda vratila u Evroligu, a posle ovog gesta Saša Obradović je i definitivno zacementirao svoje mesto u srcima pristalica crveno-belog kluba. Naime, kako saznaje portal Nova.rs Obradović je sam platio obeštećenje kako bi godinu dana pre isteka ugovora mogao da ode iz Monaka!

Nova.rs takođe piše i da je Obradović sa prvim čovekom crveno-belih Nebojšom Čovićem dogovorio ugovor na dve godine s tim da će obe strane imati mogućnost da saradnju automatski produže na još jednu, treću sezonu.

Izabrane vesti

Podsetimo, Crvena zvezda je prošlu sezonu započela sa Milanom Tomićem na klupi, posle njegovog odlaska kormilo je preuzeo Andrija Gavrilović, da bi takmičarsku godinu priveo kraju – ne sasvim doduše – Dragan Šakota.

Sad je međutim došlo vreme za mlađeg i čini se ambicioznijeg trenera, koji je trenersku karijeru počeo u Kelnu, a zatim radio i u Kijevu, Turovu, Donjecku, Albi, Lokomotivi Kubanj i do sada Monaka. U Kneževini je imao dogovor da može da ide ako dobije poziv iz NBA lige ili Evrolige i tu je Crvena zvezda ugrabila šansu i silno obradovale navijače.

Jer teško da je bilo ko drugi toliko bio čekan na crveno-beloj tribini. I možda bi još samo Dejan Radonjić izazvao toliku dozu euforije, ako i on. Saša Obradović je godinama bio velika želja svakog Zvezdinog navijača.


tagovi

Saša ObradovićNebojša Čović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara