©KK Crvena zvezda
©KK Crvena zvezda

Vajt van parketa najmanje tri meseca

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.09.21. | 13:23

"Potrudićemo se da nađemo što bolja rešenja. Videćemo šta će se desiti", rekao je Radonjić

Povreda koju je doživeo Eron Vajt na turniru u Minhenu protiv Panatinaikosa, ostaviće traga na čitavu ekipu srpskog i regionalnog šampiona, pošto odličnog košarkaša na parketu neće biti najmanje tri meseca. To je otkrio Dejan Radonjić u izjavi predstavnicima medija na današnjem okupljanju u dvorani Aleksandar Nikolić.

Vajt će samo nakon operacije pauzirati šest nedelja, posle čega ga očekuje period oporavka i pripreme za takmičarske mečeve, što će se praktično odužiti do kraja godine.

Izabrane vesti

"Vajt je odsutan, delikatno je pitanje kada će na teren. Prema izveštajima doktora minimum tri meseca ga neće biti na parketu. Daćemo sve od sebe da budemo što je moguće bolji", rekao je Radonjić.

Ostaje da se vidi da li će crveno-beli proneći adekvatnu zamenu.

"Situacija je teška i svi smo svesni toga. Neke preterane priče oko toga da li ćemo da dovedemo nekog umesto Vajta... Potrudićemo se da nađemo što bolja rešenja. Videćemo šta će se desiti. U ovom trenutku je prvo potrebno da sagledamo pravu situaciju s igračima, koji su povređeni i kada će on da se vrati", dodao je trener crveno-belih.

U međuvremenu, crveno-beli su rešili da potpišu ugovor sa Majkom Cirbesom do kraja godine i tako donekle pokriju prazninu u centarskoj liniji.


tagovi

Eron VajtKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara