Atlanta ponudila 72.000.000 Bogdanu, Sakramento ima 48 sati da izjednači cifru

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.11.20. | 18:31

Bogdan je ograničeno slobodan agent, prethodno mu se udvarao Milvoki, ali je srpski reprezentativac odlučio da "testira" tržište, preskoči ponudu Baksa i potraži bolju priliku. Jasno je da to nije bila pogrešna odluka

Atlanta je krenula po Bogdana Bogdanovića! Kako piše dobro upućeni novinar Atletika, Sem Amik, Hoksi su poslali zvaničnu ponudu za srpskog asa.

ESPN je u petak pisao da je Atlanta spremila četvorogodišni za Bogdanovića, težak prosečno 18.000.000 dolara ili ukupno 72.000.000 za četiri godine. To je večeras i potvrđeno od strane Atletika.

Izabrane vesti

Bogdan je ograničeno slobodan agent, prethodno mu se udvarao Milvoki, ali je srpski reprezentativac odlučio da "testira" tržište, preskoči ponudu Baksa i potraži bolju priliku. Jasno je da to nije bila pogrešna odluka.

Iako mu je istekao ugovor, s obzirom na to da je Bogdanović ograničeno slobodan agent, Sakramento sada ima dva dana da je izjednači i zadrži važnog igrača u svojim redovima.

Proteklih dana Atletik je pisao da bi Bogdanović mogao da ima sastanak i sa Lejkersima, ali se on nije dogodio. Atlanta je bila daleko konkretnija i sada se sa nestrpljenjem ičekuje odgovor srpskog igrača.

Atlanta je osim 72.000.000 za četiri godine pristala i da plati 15 odsto od godišnje plate ukoliko se odluči za trejd u poslednjoj sezoni, dok Bogdan posle treće godine može da opciju da li da ostane ili ode.

Ukoliko se Kingsi odluče da izjednače ponudu, Bogdan će imati "no trade" kaluzulu u prvoj sezoni.

 


tagovi

Bogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara