Humanitarni tiket u podne: Darko Peruničić tipuje za Podrži život

Vreme čitanja: 5min | čet. 22.11.18. | 12:00

Trener u Zemunu odigrao je dvojku na Fenerbahče!

Jedna u nizu društveno odgovornih akcija kompanije MOZZART je i “Humanitarni tiket u podne”. Svakog dana u dobrotvornom listiću, kao gosta, imamo jednu poznatu ličnost koja na raspolaganju ima ulog od 10.000, 00 dinara. Poznati gost sastavlja plemeniti tiket i potencijalni dobitak usmerava u humanitarne svrhe. Ukoliko tiket “prođe” (bude dobitan) naša kompanija dobitak uplaćuje u dobrotvorne svrhe. Do sada smo imali 143 plemenita dobitnika i donirali tačno 10.137. 920, 00 dinara.

Poslednji humanitarni dobitak ostvario je fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić, a naš 896. plemeniti kladilac,  košarkaški trener Darko Peruničić, pokušaće da nastavi dobitnički niz. Darko je igračku karijeru gradio u čačanskom Železničaru, beočinskom BFC-u, Novom Sadu i Zemunu. Nakon igračke karijere, kao Dif – ovac, posvetio se i trenerskom pozivu. Peruničić je trenirao veliki broj igrača koji su postali reprezentativci Srbije, od sjajnog Novice Veličkovića, Rada Zagorca, preko Marka Pecarskog koji je ove godine bio najkorisniji igrač kontinentalnog šampionata za košarkaše do 18 godina…

Izabrane vesti

Naš plemeniti kladilac je bio i sportski direktor KK Zemun u kojem je kao trener učestvovao u postavljanju jedne od najuspešnijih košarkaških škola u Srbiji. Darko je odlučio da sreću okuša sa utakmicama Evrolige, kako drugačije, a potencijalni dobitak usmerava ka Fondaciji “Podrži život”…

Srećno!

Prvi meč počinje u 18 sati i 15 minuta, a sastaju se DARUŠAFAKA i EFES. Međusobni skor je ubedljivo na strani gostujućeg tima, 2:25, a najubedljiviji trijumf  Pivari su ostvarili u duelu koji je okončan rezultatom 76:47. Nakon osam utakmica Darušafaka ima samo jednu pobedu, uz sedam izgubljenih mečeva. Efes je u vrhu tabele sa učinkom od 6:2.  Poslednji poraz domaćem sastavu naneo je Fenerbahče sa čak 21 poenom razlike. Efes ima niz od pet pobeda.

“Efes će pobediti uz hendikep od 5.5, h2”.

U Pireju igraju OLIMPIJAKOS i REAL MADRID. Madriđani imaju bolji skor, 11:13, i najubedljiviji trijumf  78:59. Real ima maksimalan učinak od 8:0 dok rivali imaju skor 4:4. Na preko 20 poslednjih mečeva kraljevski klub je doživeo samo jedan poraz, od Andore, nakon produžetka. Zeleni i večiti rivali Olimpijakosa dva puta su slavili u skorije vreme. I Fener je tesno trijumfovao u Atini.

“Očekujem da pobedi Olimpijakos i da padne manje od 162 poena, margina je 161.5”.

Ponos Izraela dočekuje trenera koji je devet puta pokorio Stari kontinent. Dakle, MAKABI – FENERBAHČE. Klub iz Tel Aviva slabo stoji na tabeli, samo jedan trijumf. Gosti iz Istanbula imaju samo jedan poraz uz sedam pobeda. Na poslednjih pet duela Makabi je samo jednom slavio. Kanarinci imaju sedam pobeda u nizu. Međusobni skor je na strani domaćih, 9:6, uz najubedljiviji trijumf  od 90:59.

“Igram čistu dvojku”.

Poslednju utakmicu večeri odigraće GRAN KANARIJA i BAJERN. Rivali se nisu sastajali, a domaći su izgubili poslednja dva okršaja. Bavarci su položili oružje na svom parketu, bodove su odneli CSKA i Olimpijakos.

“Očekujem više poena od ponuđene margine, 168.5”.

Malo o našem plemenitom listiću i MOZZART – ovom društveno odgovornom poslovanju…

"Humanitarni tiket u podne", koji priređuje kompanija MOZZART, trenutno ima 143 plemenita kladioca sa dobitnim dobrotvornim listićima. Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

I da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000, 00 dinara i više. To su: Andrea Trinkijeri,  Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović neurohirurg, Duško Nikolić i Ivica Šurjak.  Dakle, 25 članova kluba 100.000. Do sad imamo 143 poznate ličnosti sa dobitnim plemenitim tiketima koji su usmerili, a kompanija MOZZART je donirala tačno 10.137. 920, 00 dinara.

Donacije su otišle na preko 70 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti donacije ka Republici Srpskoj.

Veliki eho u javnosti izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a , Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu, u bloku 23.  Pre toga je obnovljen i renoviran teren koji je poneo ime takođe velike legende Žarka Paspalja. Žarko je i presekao vrpcu na Zvezdari na 68. obnovljenom košarkaškom igralištu.

Renovirani i svečano otvoreni su tereni i u Banja Luci, to jest, “MOZZART Arena”. Promoteri su bili Žarko Paspalj i rukometaš Ratko Nikolić. Nedavno smo stigli i do Ljubovije. Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je presekao vrpcu na 65. obnovljenom košarkaškom  igralištu u “produkciji kompanije MOZZART. Idemo ka stotom obnovljenom i svečano otvorenom igralištu! Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Mozzart – ovom opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice, Bip, Futog, Električar, Pančevo, Vlasina…

Pomažemo humanitarne fondacije “Podrži život”, “Budi human”, subotičku „Kolevku“, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše… Kada smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Bili smo naslovni sponzori KLS – a, članovi sponzorskog pula ABA lige. Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora…

Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Veliko iznenađenje je bio Ronaldinjo! Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Darka Peruničića  dobitak će biti doniran i za Dom za starija lica “Zlatno doba” - Lopare. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:15 7428 EVRL Darussafaka - Efes h 2 (+6.5) 1,90
Čet 19:45 7452 EVRL Olympiakos - Real Madrid k 1&manje (162.5) 3,40
Čet 20:05 7479 EVRL Maccabi T.A. - Fenerbahce ki 2 1,30
Čet 21:30 7508 EVRL Gran Canaria - Bayern up više (168.5) 1,90
Ukupna kvota15,96

* Kvote, i ponuđene margine u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara