Jokić i novinari na sve većoj distanci (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.11.18. | 09:39

Sve se promenilo nakon kazne od 25.000 dolara

Rezultatski minus Denvera gotovo se poklopio s nevoljom u kojoj se našao Nikola Jokić posle, gotovo sigurno, nenamerne uvrede izrečene na račun Vendela Kartera Džuniora.

Srpski centar kažnjen je sa 25.000 dolara od strane NBA lige, posle čega se njegov odnos s novinarima drastično promenio. Odgovori su mu svedeni na samo reč-dve, iako je svojevremeno rado izlazio u susret tamošnjim medijima i s njima razgovarao na brojne teme. Uostalom, od dana kada mu je zvanično uručena kazna i timski rezultati drastično su pali. Denver je zabeležio četiri uzastopna poraza - od Memfisa, Bruklina, Milvokija i sinoć Hjustona. 

Izabrane vesti

Uoči susreta protiv Bruklina Jokić je bio na distanci, a isto je bilo i posle utakmice sa Hjustonom. Čini se još većoj nego pre...

“Ne znam odgovor na to pitanje”, rekao je Jokić pošto je upitan da prokomentariše razloge Denverova četiri poraza u nizu.

Odmah zatim novinari su ga pitali za mišljenje o slaboj trećoj četvrtini protiv Hjustona...
”Nismo igrali dobro, a oni su pogađali”.

Na kraju, predstavnike sedme sile interesovalo je – da li je Jokić zadovoljan izborom šuteva koje je uputio protiv Hjustona?
”Šutnuću svaki put kada se ukaže šansa”.

Nije dobro. Zbog Denvera, ali i samog Jokića. Kao da se u njemu ugasila vatra. Nadamo se da će se uskoro vratiti u staru formu...

 


tagovi

Nikola JokićDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara