Kol: Cela Podgorica je došla u Moraču

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.19. | 12:31

“Navijači su nas nosili”, poručio sjajni plejmeker

Budućnost je bila u samrtničkom ropcu, Zvezda je u jednom trenutku imala i 12 poena prednosti. Međutim, Podgoričani su onda pojačali agresivnost, a poene je počao da ubacuje Noris Kol.
“To je deo igre. Ostali smo u meču, prilagodili se i ispunili plan igre. Pogodili smo i neke šuteve posle dobre odbrane i to nam je učinilo meč lakšim. Kada smo zaustavili Zvezdu, mogli smo da trčimo u tranziciju i damo sebi šansu da pobedimo. Mislim da svi vole kontre, lakše je igrati nego pet na pet, a i uzbudljivo je za navijače da gledaju. Kada ne igramo odbranu, onda smo u problem”, rekao je Kol.

Sjajni plejmejker je naglasio da je napravljen tek prvi korak i da je cilj Budućnosti da se serija vrati u Beograd..
“Zvezda je odbranila svoj teren, sada je naš red da to uradimo. Samo razmišljamo o tome, zaboravili smo sve što se ranije dešavalo. Sad moramo da idemo dalje i razmišljamo o narednoj utakmici. Varvari su bili odlični, cela Podgorica je došla, zahvalni smo za ljubav koju nam je pokazala. Ne bih pravio poređenje između naših i navijača Zvezde, jer su meni naši uvek najbolji. Nosili su nas i nadam se da će doći i u petak i gurati nas kao večeras”, dodao je Kol.

Izabrane vesti


tagovi

Noris Kol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara