Kruševac od Mozzarta dobija multifunkcionalno sportsko igralište

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.06.19. | 15:13

Društveno odgovorno poslovanje naše Kompanije koje se manifestuje i kontinuiranim ulaganjem u sport širom regiona, nastavljamo potpunom rekonstrukcijom igrališta na kojem će Kruševljani u najmodernijim uslovima ubuduće moći da igraju mali fudbal, košarku i rukomet

Vođeni idejom da sva deca treba da imaju što bolje uslove za bavljenje sportom i da budući šampioni rastu u svim krajevima naše zemlje, naša sledeća stanica biće Kruševac kojem smo donirali potpuno novo multifunkcionalno igralište. Teren koji će svim Kruševljanima pružiti idealne uslove za bavljenje fudbalom, košarkom i rukometom, u ulici Petra Kočića BB (naselje Pejton), u subotu 29. juna od 18 časova, svečano će otvoriti bivši gradonačelnik ovog grada i aktuelni direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić, ministar omladine i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić, a promociju će uveličati i specijani gosti - sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Darko Kovačević, kao i čuveni golman Zoran Simović.

Privilegiju da prvi pokažu svoje umeće na terenu imaće učesnici „Vidovdanskog turnira“ u malom fudbalu, koji će se ove godine po prvi put, odmah nakon svečanog presecanja vrpce i zvaničnog otvaranja, održati upravo na Mozzartovom terenu.

Izabrane vesti

Omiljeno igralište u ovom delu grada na kojem su stasavale brojne generacije dobiće potpuno novi izgled – specijalnu multifunkcionalnu podlogu, profesionalne konstrukcije, zglobne obruče i kliritne table, kao i nove golove za fudbal i rukomet. Sportski kompleks na kojem smo rekonstruisali i ogradu, privlačiće različite generacije, i ponovo biti jedno od omiljenih mesta za sport, odmor i rekreaciju.

Brojna iznenađenja očekuju sve ljubitelje sporta koji nam se budu pridružili u subotu, a jedinstvenu priliku da „ukradu“ fudbalske trikove od legendarnog golmana Zorana Simovića imaće mališani za koje ćemo organizovati ogledni čas fudbala.

Posle toga, najbolji izvođači penala imaće dodatnu motivaciju da u šutevima budu što precizniji, budući da će svaki pogođeni penal na svečanoj promociji Mozzartovog terena imati dodatnu vrednost. U duhu društveno odgovornog poslovanja kompanije Mozzart, i želje da najugroženijima  pomognemo kada god smo u prilici, i ova promocija terena imaće humanitarni karakter, a sav prihod prikupljen od golova doniraćemo onima koji najviše trebaju pomoć.

Dođite da zajedno sa našim specijalnim gostima i brojnim posetiocima, uživamo u sportu, druženju i svima pošaljemo poruku o važnosti negovanja sportskog duha i zdravog života, koju će nakon toga nastaviti da šire i svi budući šampioni i rekreativci na ovom jedinstvenom sportskom terenu.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara