Kuzmić od ponedeljka izlazi iz šok sobe

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.07.19. | 14:19

Seli se na intenzivnu negu

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je stanje Ognjena Kuzmića sve stabilnije i bolje. Od ponedeljka planirano je prebacivanje iz šok sobe na odeljenje intenzivne nege Urgentnog centra, potvrđeno je na klupskom sajtu.

Kuzmić je od petka u potpuno svesnom stanju, komunicira sa članovima svoje porodice i lekarima koji su zaduženi za njegov oporavak.
"KK Crvena zvezda još jednom iskazuje ogromnu zahvalnost na svemu što čine kako bi se Ognjen što pre u potpunosti oporavio", stoji u klupskom saopštenju.

Izabrane vesti

Prema procenama lekarskog tima, Ognjen je sada potpuno van životne opasnosti, nema negativnih promena, niti bilo kakvih komplikacija i pogoršanja sa povredama glave i grudnog koša. Operacijom su potpuno sanirane teške povrede gornje vilice, a već tokom današnjeg dana, Kuzmić bi mogao i po prvi put potpuno da se pridigne iz kreveta i stane na svoje noge, što je izuzetan pomak i napredak za samo sedam dana od kada je reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde prebačen u Beograd sa teškim povredama opasnim po život.
"Klub ovom prilikom izražava veliko zadovoljstvo i infromacijom koju je dobio od lekara iz Banjaluke i porodice Bogdana Ilića, sa kojima je takođe u svakodnevnom kontaktu od nedeljne nesreće. Bogdan je takođe doživeo povrede u saobraćajnoj nesreći u nedelju zajedno sa Ognjenom Kuzmićem. Bogdan Ilić se probudio iz kome i oporavlja se zahvaljujući velikim naporima i brigom lekarskog tima iz Banjaluke", piše u saopštenju.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara