Lendejl dobio papire od Partizana, ide u Žalgiris, u igri i Milvoki

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.06.19. | 10:22

Nastupaće u Letnjoj ligi za Milvoki koji je bacio oko na njega

Džok Lendejl je dobio papire od Partizana i sada više nema smetnji da pređe u Žalgiris, piše Donatas Urbonas. Isti novinar ističe da Lendejl zvanično ide u tim iz Kaunasa, ali i da će igrati u Letnjoj ligi za Milvoki.

Partizan je kao što ste mogli da čitate na stranicama MOZZART Sporta, dobio ponudu od Žalgirisa po kojoj bi zaradio višestruko od uloženog. 

Izabrane vesti

Čak, kako je predsednik Partizana rekao za naš sajt, postoji i interesovanje NBA kluba za njega po kom bi Žalgiris uplatio dodatni novac na račun crno-belih pa bi Partizan zaradio šestostruko više novca od uloženog u Australijanca.

Ispostavilo se da je taj klub - Milvoki.

Lendejl je imao ugovor na još godinu dana sa Partizanom, ali je ipak ponuda Žalgirisa očigledno bila dovoljno dobra da crno-beli zarade dovoljno, a ukoliko bi Lendejl oduševio ljude iz Minesote i eventualno prešao u NBA, crno-beli bi zaradili duplo više novca i to u dogovoru sa Žalgirisom.

Džok je protekle sezone bio jedan od najboljih igrača Partizana, ako ne i najbolji. Zbog povrede nije igrao u Superligi Srbije, pojavile su se i vesti o njegovom prelasku u Žalgiris, tako da je sada jasno da ga nećemo gledati sledeće sezone u crno-belom dresu.

Partizan je u potrazi za centrima, a na probi među crno-belima se nalazi i Nikola Šćekić, centar visok 218 centimetra, koji je prethodne dve godine igrao na Univerzitetu Južna Florida.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara