Marko Marinović preuzeo kormilo Borca

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.06.19. | 15:00

Peca Pantović: Malina će postati trener za Evroligu

Sad je postalo i zvanično. Kapiten je imenovan za trenera čačanskog ABA 2 ligaša. Marko Marinović je od danas novi šef struke Borca. 

To su Mozzart Sportu  potvrdili Marko Marinović i predsednik kluba Predrag Pantović.
“Mislim da smo napravili pravi potez, ubeđen sam u to. Borac je klub koji pravi igrače, ali i trenere. Želeli smo evroligaškog čoveka, kad se nismo dogovorili sa Vladom Jovanovićem odlučili smo se za Malinu. Igrao je u velikim klubovima i tvrdim da će postati i veliki trener. Ovo je hrabra odluka, ali ili jesi ili nisi za velika dela”, kazao je predsednik Borca Predrag Pantović.

Izabrane vesti

U jednom danu Čačani su doneli mnogo bitnih odluka za klub.
“Idemo u susret Borčevom 75. rođendanu. Želimo da ga dočekamo sa novom dvoranom, sa novim trenerom koji će dostići svetske visine. Verujem u Marinovića kao čoveka, verujem u ljude, a pre svega u hrabre odluke. Tako je bilo i kad sam formirao PS Fashion”, konstatovao je predsednik Borca i vlasnik renomirane firme.

Čovek koji je kao igrač punio dvoranu kraj Morave sigurno će i kao trener imati podršku svojih Čačana. Harizmatični Marinović za naš portal je podvukao.
“Ovo je nešto novo u mom životu i sportskoj karijeri. Novi, veliki izazov. Očekujem podršku sugrađana. Nastavljamo započeti san, a to je Borac u ABA ligi. Hvala upravi na ukazanom poverenju, trudiću se da opravdam jer grad i klub zaslužuju košarku na najvišem nivou”, konstatovao je Marinović.

Piše: Đurđe Mečanin

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara