Milojević: Krka nezgodna kod kuće, tu je pao i Partizan

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.11.18. | 09:55

"Agresivna odbrana i dobra energija na parketu su preduslovi za dobar rezultat i ukoliko uspemo da nametnemo svoj ritam, verujem da ćemo biti u prilici da zabeležimo novi trijumf u ABA ligi", izjavio je trener Mega Bemaksa

Košarkaši Mega Bemaksa nastavljaju takmičenje u ABA ligi gostovanjem Krki u osmom kolu regionalnog takmičenja (17.00, TV Arena Sport 3). Posle sedam odigranih kola ABA lige Mega se nalazi na drugom mestu na tabeli sa šest pobeda i jednim porazom, dok Krka ima dva trijumfa i pet izgubljenih mečeva. Mega i Krka su se do sada sastali osam puta u ABA ligi uz skor 5:3 za srpski tim. 

Milojević je pred meč sa Krkom izjavio da je odbrana ključ za pobedu protiv slovenačkog tima.
"Krka ima veoma nezgodan domaći teren gde su ove sezone već pale ekipe poput Partizana i Mornara. Nama je pobeda protiv Zadra, kao i način na koji je izborena, bila veliki podstrek da nastavimo sa još jačim radom. Ne gledamo mnogo unapred, već idemo meč po meč. Agresivna odbrana i dobra energija na parketu su preduslovi za dobar rezultat i ukoliko uspemo da nametnemo svoj ritam, verujem da ćemo biti u prilici da zabeležimo novi trijumf u ABA ligi, rekao je Milojević.

Izabrane vesti

Plejmejker Mege Ognjen Čarapić veruje da ekipa može da dođe do novog trijumfa uprkos tome što njega i saigrače očekuje težak zadatak.
"Moramo maksimalno ozbiljno i agresivno da pristupimo utakmici i da nametnemo našu igru na terenu. Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo do novog trijumfa kojim bi nastavili niz pobeda", naveo je Čarapić.

Trener Mege na meču protiv Krke neće moći da računa na povređenog organizatora igre Branislava Ratkovicu.

ABA LIGA - 8. KOLO:

Petak
Igokea - Olimpija 115:105
/Vilijams 21 - Rejnolds 21/

Subota
FMP - Cedevita 81:95
/Apić 25 - Stipanović 21/

Crvena zvezda - Mornar 104:71
/Beron 18 - Braun, Voler 19/

Nedelja
17.00:  (2,30) Krka  (14,50)  Mega Bemaks (1,70) 
19.00:  (1,55) Budućnost  (14,50)  Partizan (2,70) 

Ponedeljak
18.00:  (1,45) Cibona  (15,00)  Zadar (3,05) 

Foto: Star Sport


tagovi

Krka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara