{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Sledeća sezona biće deseta među Ružičastima za sjajnog šefa struke
Milojevićeva poslednja godina sa Mega Bemaksom

Sezona za Megu samo što je završena, a već uveliko se priča o tome šta će se sve dešavati naredne godine. Ono što je izvesno jeste da sledi selidba iz Sremske Mitrovice u Beograd, a sada se pominje da bi naredna godina mogla da bude i poslednja u klubu za Dejana Milojevića, trenera ovog kluba. Dug staž, koji trenutno traje čak devet godina, bio je protkan velikim uspesima i probojem Mege ka samom vrhu srpske košarke.

Nije imala juče ni sreće Mega u Naselju Braće Jerković, pošto je poražena od Crvene zvezde rezultatom 96:91. Crveno-beli su tako otišli u borbu za naslov prvaka države, ali ružičasti tim nikako ne sme da bude nezadovoljan učinjenim u Superligi ove sezone. Naprotiv, mečevi ovog kluba doneli su nam veoma atraktivnu košarku sa ogromnim brojem poena, ali i lepim potezima.

Nakon meča, Dejan Milojević je otvoreno govorio i o planovima za narednu sezonu, kao i šta želi da radi u daljoj karijeri.
„Imam planove, jer sve u ovom klubu je isplanirano, pa tako i ja. Sigurno ću još jednu sezonu biti u Megi, to će biti moja deseta godina ovde, verovatno i poslednja. To su dva i po olimpijska ciklusa, pa mogu da kažem da je to najduže što sam bio bilo gde. Čak i u matičnom Beovuku sam proveo ’samo’ osam godina“, izjavio je šef stručnog štaba Mega Bemaksa.

On je dodao da se ponosi na sve rezultate koje je do sada ostvario sa klubom. A ima i na šta - Mega je 2016. godine osvojila čuveni Kup Radivoja Koraća u niškom Čairu.
„Stvarno sam vrlo ponosan na sebe. Bez ikakve lažne skromnosti, mislim da sam učinio veliku stvar i da sam mnogo toga dobrog uradio“, podvukao je Milojević.

Dok je bio u klubu, Mega je iznedrila mnoge talentovane igrače. Dosta njih je karijeru nastavilo u Evropi, a devetorica su draftovana od strane NBA klubova. Ružičasti ne planiraju tu da stanu, jer se u klubu trenutno nalazi veliki broj veoma talentovanih košarkaša koji će sigurno jednog dana napraviti odlične karijere.

Piše: Srđan TODOROVIĆ
Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×