Ode Braun, a ni koš ne dade

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.11.18. | 10:01

Partizan se rastao sa Amerikancem

Posle tačno mesec dana Entoni Braun je napustio Partizan. Iako doveden kao veliko pojačanje, sa statusom nekadašnjeg NBA igrača, Amerikanac se nije uklopio u sistem crno-belih, zbog čega je najava o njegovom odlasku iz kluba sprovedena u delo.

Braun je doveden pred kraj trenerskog mandata Nenada Čanka, međutim, samo tri dana pošto je potpisao ugovor do kraja sezone, došlo je do rokade na klupi, a 26-godišnji plej nije uspeo da zasluži bolji tretman kod Andree Trinkijerija. Otuda se razlaz nametnuo kao logično rešenje, s tim da nije poznat model rastanka, odnosno koliko su novca crno-beli isplatili bivšem članu Los Anđeles Lejkersa, Minesote Timbervulfsa, Orlanda Medžika i Nju Orleans Pelikansa.

Izabrane vesti

U knjigama će ostati zapisano da je Braun jedan od retkih košarkaša u istoriji Partizana koji za vreme svog boravka nije dao nijedan jedini koš. Ruku na srce, nije ni imao previše vremena, jer mu je Trinkijeri u ABA ligi ukazao šansu samo na gostovanju Megi u Sremskoj Mitrovici (minut i 42 sekunde), odnosno na dva meča Evrokupa (protiv Turk Telekoma u Ankari i Trenta u Pioniru).

Prema nepotvrđenim informacijama, Partizan će potražiti novo rešenje na spoljnoj poziciji.

FOTO: MN Press


tagovi

Entoni Braun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara