Olimpijakos hoće Lesora

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.06.18. | 15:37

Zvezda bi dobila obeštećenje u slučaju transfera

Nepuna dva dana pošto je iz Grčke najavljeno da bi Matijas Lesor mogao da napusti Crvenu zvezdu ovog leta, sa istog mesta lansirana je sledeća vest - francuski centar je velika želja Dejvida Blata u Olimpijakosu!

Izabrane vesti

I ovom informacijom barata Eurohoops, uz tvrdnju da je Lesor visoko pozicioniran na listi želja novog šefa struke velikana iz Pireja. Matijas Lesor je projektovan kao zamena za Džamela Meklina u Olimpijakosovom rosteru, iako je Francuz isključivo centar, dok se njegov stariji kolega više kotira kao krilni centar.

U slučaju da Lesor zaista postane novi igrač Olimpijakosa, Crvena zvezda će dobiti određeno obeštećenje, pošto ima važeći ugovor na još dve sezone.

Francuski centar je na Mali Kalemegdan stigao prošlog leta kao jedan od najtalentovanijih igrača svoje generacije i na početku sezone bio je statistički među vodećim igračima. Ipak, kako je sezona odmicala njegova forma je opadala, da bi od dolaska Alena Omića potpuno pao u drugi plan. U finišu čak je isključivo sedeo na klupi, da bi poslednju utakmicu sezone bio van rostera.

Lesora je tokom sezone želela i Barselona.

Foto: Star Sport


tagovi

Matijas Lesor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara