Majka Džejmsa
Majka Džejmsa

Ozbiljna tuča za Majka Džejmsa, Armani i Makabi digli cenu na bar 1.700.000 godišnje, a još se čeka Panatinaikos

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.06.18. | 14:41

I NBA ligaši

Imao je dvocifren koštegerski učinak i u NBA ligašu Feniksu, a u dresu Panatinaikosa je pravio lom, pa je i logično što se sada cela Evropa utrkuje za njegov potpis. Na Majku Džejmsu je samo da čeka i u praksi sazna – koliko vredi?

Izraelski mediji tvrde da mu je Makabi dostavio konkuretnu ponudu vrednu 1.700.000 dolara po sezoni, ali Armani je otišao korak dalje: trogodišnji ugovor za sve skupa 6.200.000! Možda i tu ima mesta za pregovore s obzirom na to da se još čeka da mu Panatinaikos ponudi ostanak u Atini.

Izabrane vesti

Podsetimo, Džejms je proteklu sezonu počeo u dresu Feniksa, beležio je u proseku 10,4 poena po meču u NBA ligi, ali je potom neočekivano otpušten. U Nju Orleansu se nije snašao, pa se vratio u Grčku i u dresu Panatinaikosa u proseku ubacivao 14,8 poena u osam utakmica regularnog toka sezone, da bi potom podigao lestvicu u plej-ofu: 19 poena prosečno u četiri meča sa Realom.

Zato se pominje da bi mogao i nazad u NBA. Mada, izgleda da Armani pravi zanimljiv tim za narednu sezonu. Iz Unikahe je već stigla trojka u liku Džefa Bruksa, iz Ređu Emilije bek Amadeo Delavale, čeka se i Nemanja Nedović… Svakako zvuči primamljivo.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Majk Džejms

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara