""
""

Partizanovci, pravac Pionir

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.09.17. | 15:19

Fudbaleri kupili sezonske ulaznice za košarkaške mečeve

Košarkaši u Humskoj, fudbaleri u Pioniru. Tesna veza između predstavnika Partizana potvrđena je na još jednom primeru, pošto su šestorica šampiona države u najpopularnijem sportu kupila sezonske ulaznice za utakmice kolega pod obručima.

Kapiten Saša Ilić, njegov zamenik Miroslav Vuilćević, štoperi Bojan Ostojić i Nemanja R. Miletić, povratnik Zoran Tošić i kamerunski napadač Leandre Tavamba kupili su ulaznice za sezonu 2017/2018. Njihova mesta biće u prvom redu bele lože, odakle su, na primer, neki od njih minulih godina bodrili košarkaše.

Izabrane vesti

Kako navodi zvaničan sajt crno-belih, sva šestorica obećala su da će dolaziti u Pionir kad im to obaveze budu dozvoljavale. A kako se utakmice Evrokupa uglavnom igraju utorkom, a fudbaleri četvrtkom imaju obaveze u Ligi Evrope, postoji mogućnost da već do zime isprate mečeve tima Miroslava Mute Nikolića.

Inače, cene godišnjih ulaznica su - 8.500 (tribine), 15.500 (parter: 15.500), 24.000 (plava loža), 42.000 (bela loža), 48.000 (VIP loža) i 120.000 dinara (počasna mesta pored terena). Prodaju se putem servisa www.ticketline.rs i u trofejnoj sali KK Partizan, na stadionu u Humskoj, radnim danima od 10 do 16 časova.

(FOTO: KK Partizan)


tagovi

Jadranska ligaKK PartizanFK Partizansezonske ulaznice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara