Repeša po dolasku u Beograd: Pritisak? Izborićemo se sa tim

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.04.19. | 22:36

Optimista i Erl Klark

Mnogi smatraju da je i onako zapaljivu atmosferu, tako svojestvenu za mečeve Crvene zvezde i Budućnosti, dodatnu podgrejao hrvatski stručnjak na klupi Podgoričana Jasmin Repeša. Govorimo o monologu iskusnog trenera posle drugog meča i poraza od 38 razlike kada je istakao da nikada nije igrao u atmosferi linča.

Sigurno je da će Repeša imati specijalan tretman i sutra u Pioniru, ali je pčo dolasku u Beograd delovao smireno.
„Nemam mnogo toga da dodam. Došli smo u Beograd da se borimo za titulu. Očekuje nas velika utakmica, a velike utakmice stvaraju velike igrače. Kada se borite za titulu, a odlučuje jedna utakmica, pritisak je uvek prisutan. Verujem da ćemo uspeti da se izborimo sa njim i da ćemo održati nivo koncentracije na željenom nivou od prvog do poslednjeg minuta“, poručio je Repeša u izjavi za Sportklub. 

Izabrane vesti

Na Malom Kalemegdanu veruju da će uspeti da neutrališu Erla Klarka, koji je uz Kola bio najbolji igrač Budućnosti u četvrtom meču.
„Tek u četvrtoj utakmici sam uspeo da odradim ono što se od mene očekuje ofanzivno. Nadam se da ću kao i kompletan tim pokazati pravo lice u meču odluke“, rekao je Klark


tagovi

Jasmin Repeša

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara