Zvanično: Majk Džejms potpisao za CSKA

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.08.19. | 12:19

Ćaćo u jednom, prvi strelac Evrolige u drugom pravcu...

Transfer najavljen pre nekoliko dana danas je ozvaničen - sjajni bek Majk Džejms novi je igrač moskovskog CSKA. Aktuelni prvak Evrope tako je pronašao zamenu za Serhija Rodrigeza koji je otišao u bivši Džejmsov klub - Armani. 

Ruski klub objavio je da je ugovor potpisan na jednu godinu. 
"Čast mi je što sam došao u ovako veliki klub, što me je trener Itudis izabrao. Uzbuđen sam što ću igrati u pobedničkom timu. Nadam se da ću pomoći da se i naredne sezone ispune velike ambicije", kazao je Amerikanac na predstavljanju. 

Izabrane vesti

Podsetimo, Majk Džejms je prethodne sezone bio najbolji strelac Evrolige sa prosekom 19,8 koševa po utakmici. Na 29 od 30 mečeva u elitnom takmičenju bio je dvocifren i potpuno zasluženo odneo nagradu Alfonso Ford. Njegovim dolaskom Armejci su kompletirali tim za iduću sezonu. 

Evo na koje igrače računa Dimitri Itudis: Semen Antonov, Ron Bejker, Džoel Bolomboj, Vil Klajburn, Danijel Heket, Darun Hilijard, Kajl Hajns, Kostas Kufos, Mihail Kulagin, Nikita Kurbanov, Andrej Lopatin, Janis Strelnieks, Ivan Uhov, Johanes Fojgtman, Andrej Voroncevič i Majk Džejms. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara