Zvanično - Marković kod Tea i Đorđevića

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.08.19. | 16:26

Virtus je dobio veliko pojačanje

Najavljeno - završeno. Stefan Marković novi je košarkaš Virtusa iz Bolonje.

Na taj način se Marković vratio u Italiju posle osam godina, Virtus ga je predstavio kao novo pojačanje i to znači da će sledeće sezone igrati pod trenerskom palicom Aleksandra Đorđevića, dok će mu saigrač na poziciji plejmejkera biti Miloš Teodosić.
"Veoma sam srećan što ću igrati sledeće sedmice u Virtusu, to je veliki klub sa velikim ambicijama. Želim da pobeđujemo. Naravno, činjenica da sam več igrao sa Milošem i što sam igrao kod trenera Đorđevića ranije će mi pomoći da se što brže integrišem u tim. Moramo da napravimo alhemiju celog tima. Samo tako možemo da donesemo slavlje navijačima", rekao je Marković.

Izabrane vesti

Marković je već igrao u Italiji kada je u sezoni 2010/2011 bio igrač Beneton Treviza.

Stefan je proveo poslednje dve sezone igrajući za Himki gde je prošle sezone u proseku davao 6,1 poen, imao 4,4 asistencije i imao 2,1 skok.

Marković bi prema informacijama Eurohupsa koje su ranije objavljene trebalo da je potpisao ugovor na godinu dana, uz opciju da saradnja bude produžena na još 12 meseci.

Biće to veoma zanimljiv skup srpskih igrača u Virtusu koji će naredne sezone igrati u Evrokupu, a pominje se da je već obezbedio igranje u Evroligi u sezoni 2020/2021.

FOT0: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara