""
""

Gatuzo jači od svega! Flaša u glavu, prekid, pa konačno kraj - Piza je u Seriji B! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.06.16. | 20:23

Utakmica u Fođi prekinuta zbog incidenta u kojem je pogođen trener gostiju, a 20 navijača ušlo na teren. Ipak, na kraju su se radovali igrači i stručni štab legendarnog fudbalera Milana

Bitke na Evropskom prvenstvu su uveliko u toku, Italija sutra izlazi na bojište gde je očekuje odlična selekcija Belgije, ali u međuvremenu na Apeninima vlada pravi rat! Revanš meč finala plej-ofa za ulazak Seriju B između Fođe i Pize trajao je više od dva sata, a njega je obeležio veliki incident u drugom poluvremenu, zbog kojeg je došlo i do prekida.

Izabrane vesti

Trener gostiju Đenaro Gatuzo pogođen je flašicom u glavu, posle čega je nastalo do opšteg meteža i ulaska oko 20 pristalica domaćeg tima na teren, ali je utakmica ipak nastavljena u 19.30 i pola sata kasnije konačno privedena kraju.

Temperamentni Gatuzo je izdržao sve to, ali je finiš utakmice zajedno sa kolegom Robertom de Zerbijem, zbog međusobnog konflikta, morao da pogleda iz svlačionice. Meč je završen rezultatom 1:1, a više razloga za zadovoljstvo imao je popularni Rino, pošto je njegova Piza odbranila prednost od 4:2 iz prve utakmice.

Gatuzo je pokazao da bi mogao da postane ozbiljan trener. Formu ekipe tempirao je upravo za finiš sezone, odnosno učešće u plej-ofu, gde je Piza bila više nego ubedljiva i apsolutno zaslužila povratak u Seriju B gde je nije bilo sedam godina.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

Serija BSerija APizaItalijaEvropaĐenaro Gatuzo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara