Golman Dinama nije smeo da se vrati u Vranje: Optužili su me da sam namestio utakmicu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.11.18. | 09:41

Nakon dva komična gola primljena u nedelju u Humskoj mladi čuvar mreže proživljava najteže trenutke u karijeri...

Golman Dinama iz Vranja Uroš Đurić proživljava verovatno najteže trenutke u karijeri. Momak čije su intervencije na nedeljnom meču u Humskoj nasmejale celu Srbiju - pre svega prilikom prvog gola Partizana, ali i drugog - kaže da su ga iz njegovog kluba optužili da je namestio utakmicu, odnosno namerno puštao golove. Podsetimo, on je prvi put matiran tako što mu je lopta prošla u kroz ruke i kroz noge?! Beograđani su tako načeli goste, pa im do kraja dali šest komada. 

Vršilac dužnosti trenera Dinama, Radmilo Jovanović zvani Raca, koji na klupi odmenjuje prvog trenera i predsednika kluba, Dragana Antića zvanog Recko, dao je skandaloznu izjavu posle meča da će Đurić "morati da napusti klub ili će se čak pobrinuti da mu završi profesionalnu karijeru"

Izabrane vesti

Mladi golman nije se vratio sa ekipom u Vranje, već je ostao u Beogradu, a u izjavi za Informer kazao je da će dokazati kako je pošten i kako priče o namernom puštanju golova nisu istinite.
"Posle utakmice ostao sam u Beogradu. Optužili su me za sve i svašta. Želim da sve izađe na videlo i da svi znaju da nemam veze sa nameštaljkama. Ja sam pošten dečko, sportista, nečasnim radnjama se ne bavim. Ceo svet mi se srušio kad sam ispustio loptu iz ruku. Ni juče nisam preboleo tu grešku. Pa videli su svi koji su gledali utakmicu kako sam sve podneo. Dešava se u sportu. Grešio je i Karijus u finalu Lige šampiona"

Đurić se osvrnuo i na izjavu pomoćnog trenera Jovanovića...
"Kako ga nije sramota da tako nešto izjavi! Ne priliči čoveku u njegovim godinama. Bavim se fudbalom, od toga živim, a on preti da će da mi završi karijeru. Isti taj Jovanović govorio mi je da sam među pet najboljih golmana u Srbiji"

Po svoj prilici, Uroš Đurić neće ostati u Dinamu. Raskid saradnje deluje kao logičan sled poteza.
"Danas ili u narednim danima znaću kakva je moja sudbina. Trebalo bi da odem u Vranje, videćemo šta će biti", zaključio je mladi čuvar mreže priču za Informer.   

Pogledajte, pa prosudite sami...

Foto: Starsport


tagovi

Uroš ĐurićSuperligaNamestaljka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara