Humanitarni tiket u podne: Dragan Vučelić tipuje za pomoć srpskom timu na međunarodnom takmičenju u Mađarskoj

Vreme čitanja: 5min | pon. 22.03.21. | 11:20

Spiker, radijski i televizijski voditelj očekuje plemeniti dobitak od 134.400 dinara

Dugogodišnji spiker, radijski i televizijski voditelj Dragan Vučelić danas će biti plemeniti kladilac u Mozzartovom Humanitarnom tiketu u podne. Vučelić je radio na radiju i na televiziji i simbolizuje bogatstvo svojih kreativnih mogućnosti i jedinstvo RTS – a.

Privlačnost glasa, ozbiljnost i sugestivnost interpretacije, akcenatska preciznost, pravilna dikcija i artikulacija, dobar stil, ubedljivost osobe kojoj se veruje, osobine su našeg gosta. Vučelić je rođen 1974. godine u Podujevu. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Prištini. Radio je više od deset godina kao spiker – voditelj na prvom i drugom programu Radio Beograda. Od 2014. godine radi u kulturno – umetničkom programu Televizije Beograd kao voditelj “Kulturnog dnevnika”.

Izabrane vesti

Dobitnik je “Zlatnog prstena” Kulturno – prosvetne zajednice Srbije za 2016. godinu. Nagrada je ustanovljena 2014. godine i nosi ime prve lektorke Radio – televizije Beograd Radmile Vidak. Prvi glumački nastup imao je u seriji “Porodično blago” u kadru sa Batom Živojinovićem, kasnije je igrao u Nemanjićima, seriji “Kralj Petar Prvi”…

Kao narator se pojavljuje u više ostvarenja, a svoju sportsku crtu potvrđuje dobrotvornim tipovanjem za Mozzart Sport. Danas će imati težak zadatak da nastavi niz producenta Gorana Bjelogrlića koji je juče sastavio prolazni humanitarni tiket.

Startujemo iz Holandije 2, KAMBUR – AJNDHOVEN. Gosti nastupaju bez šestorice igrača, a kod domaćih pod znakom pitanja su petorica fudbalera. Kambur se bori za ulazak u elitu, a rival za bolji plasman. Posle dva nerešena rezultata Ajndhoven je poražen na poslednje dve utakmice. U poslednjih devet duela Kambur ima šest trijumfa i tri remija. Međusobni skor je 11:8:10.

“Gol, gol, uz tri plus”.

Kao srednjoškolac Dragan je trenirao košarku. To mu je omiljeni sport koji i danas rekreativno igra sa društvom. Nije više tako brz i okretan, kao nekada, ali preciznost šuta je ostala. Preciznost tražimo i na drugom paru humanitarnog tiketa, FORTUNA – BOHUM. Gosti, u odnosu na domaće, imaju suficit od osam bodova. Bohum se bori za ulazak u Bundesligu, Fortuna nije izgubila sve šanse. Domaći su pobedili pa remizirali na poslednja dva meča. U minulom kolu derbi lige dobio je HSV sa 2:0. Međusobni skor je približan, 6:7:7.

“Od dva do tri gola”.

Mada je navijač Zvezde Đorđević, Danilović, Divac, Paspalj , Pecarski…bili su sportski uzori našem gostu. “Pokušavali smo da kopiramo neke njihove poteze i probali da to izvedemo na terenu uz neizbežno pominjanje njihovih imena posle svake akcije i šuta”, navodi voditelj kulturnog dnevnika i vodi nas u Francusku, BASTIJA – KRETEJ. Statistički gledano međusobni skor je 2:2:3. Rivale deli 17 poena, uz napomenu da su gosti izgubili poslednje tri utakmice. Bastija nije poražena na deset poslednjih mečeva, a iza sebe ima tri uzastopna remija.

“Jedan, iks, uz dva plus”.

Mozzartov dobrotvorni kladilac navija za Crvenu zvezdu i to je klub koji nosi u srcu, ali se raduje svim pobedama ostalih naših klubova –osim kada igraju sa Zvezdom. Svakako, za sva vremena memorisao je fudbalsku utakmicu Crvena zvezda – Olimpik u Bariju 1991. godine kada je Zvezda osvojila Kup šampiona. Prelazimo na okršaj koji startuje u 21.00 sat, SARAGOSA – MIRANDES. Saragosa ima manjak od 11 bodova i poraz sa 3:2 u poslednjem kolu. Mirandes je odigrao 2:2 protiv Espanjola. Statistika je približna, 4:4:5.

“Očekujem nerešen ishod na poluvremenu ili kraju meča”.

Za kraj plemenitog tipovanja FERIENSE – AKADEMIKA. Međusobni odnos glasi 7:2:2, uz najubedljivju pobedu sa 5:0. Domaći su u borbi za vrh tabele, dok se gosti muče oko opstanka, ali su trijumfovali na poslednja dva susreta.

“Od nula do dva gola”, zaključuje tipovanje spiker, radijski i televizijski voditelj, uz devizu “Samo hrabro”.

Našeg gosta upoznajemo sa društveno odgovornim poslovanjem MOZZARTA.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.081.537 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima. U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu, Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović i Goran Bjelogrlić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.    

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja i prijatelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Zračak”, Ljubinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Mloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara