""
""

Mudrinski slobodan igrač!

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.08.14. | 18:01

Grojter Firt potvrdio da je sporazumno raskinuo ugovor sa srpskim napadačem

Ognjen Mudrinski više nije igrač Griojter Firta i slobodan je u izboru nove sredine!

Izabrane vesti

To je epilog dogovora srpskog napadača i čelnika Grojtera. Ugovor je sporazumno raskinut i Mudrinski je u prelaznom roku dobio odrešene ruke da pronađe novi angažman.  

Iako je nedavno bio strelac za Grojter Firt u Kupu Nemačke, Mudrinski nije bio zadovoljan minutažom i činjenicom da nije prvi izbor trenera Kramera, pa je raskid ugovora bio jedino rešenje.

Razlaz sa srpskim golgeterom je potvrdio i prvi čovek kluba.
“Ognjen je radio veoma naporno i pošteno se trudio da dobije priliku. Nažalost, planovi i očekivanja nam se ne podudaraju. S obzirom na aktuelnu situaciju i klupsku perspektivu došli smo u situaciju da smo morali da se raziđemo. Ognjenu želimo sve najbolje i da nađe klub u kojem će imati veću minutažu”, rekao je predsednik Grojter Firta, Helmut Hek.

Mudrinski je prošlog leta potpisao za Grojter Firt dok su popularni Detelinari bili članovi Bundeslige i od tada je upisao 16 prvenstvenih mečeva i postigao četiri gola.

Prelazni rok u najjačim evropskim ligama se završava naredne nedelje, ali pošto je sobodan igrač, Mudrinski može i posle završetka fudbalske pijace da potpiše ugovor sa nekim zainteresovanim klubom.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Bundesliga 2Evropagrojter firtNemackaOgnjen Mudrinskitransferi2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara