NAJAVA DANA (nedelja, 8. mart): Mančester i Torino derbijima slave Dan žena

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.03.20. | 08:03

Pogledajte šta vas očekuje od sportskih događaja poslednjeg dana sedmice

MAN. JUN. - MAN. SITI, 17.30
(fudbal, Engleska 1)

Na poslendja četiri meča Građana u ovom takmipenju palo je 0-2 gola, kao i na pet susreta u poslednjih šest kola njihovih najvećih, ujedno i gradskih rivala. Crveni đavoli su na Old Trafordu doživeli samo jedan poraz na poslednjih 12 mečeva u Premijer ligi.

Izabrane vesti

ČELSI - EVERTON, 15.00
(fudbal, Engleska 1)

Everton nije naneo poraz Čelsiju na poslednjih 26 gostovanja u svim takmičenjima. Pritom su Plavci uspeli da sačuvaju mrežu na pet od poslednjih sedam mečeva. Samo na dva od poslednjih 10 gostovanja Evertona u Premijer ligi nije palo 3+ golova.

BETIS - REAL MADRID, 21.00
(fudbal, Španija 1)

Real Madrid je vezao pobede na poslednja tri gostovanja u svim takmičenjima ovom rivalu. A na ta tri meča je došlo UG 3+. Uostalom, isto kao na poslednjih osam susreta koje je Betis odigrao na svom stadionu u Primeri.

MILAN - ĐENOVA, 15.00
(fudbal, Italija 1)

Milan je postigao najmanje po dva gola na poslednja tri odmeravanja sa Đenovom u svim takmičenjima. Takođe, vezao je četiri pobede protiv ovog rivala, takođe u svim takmičenjima.

JUVENTUS - INTER, 20.45
(fudbal, Italija 1)

Na poslednjih pet odmeravanja ova dva tima u svim takmičenjima palo je najviše po dva gola. Ali ipak treba znati da je na 12 od poslednjih 13 susreta Juventusa u Seriji A palo 3+. Takođe, Juve je postigao najmanje po dva gola na poslednjih šest mečeva kod kuće.

BAJERN - AUGZBURG, 15.30
(fudbal, Nemačka 1)

Derbi Bavarije koji je dva puta u poslednja odmeravanja u Bundesligi završen bez pobednika. Ali uz golove sa obe strane. Bajern je naravno favorit, ali ume da odigra slabo i pomogne pokrajinskom rivalu kada ovom to treba.

SPORTING - AVES, 18.30
(fudbal, Portugal 1)

Zeleno-beli iz Lisabona su slavili na pet od poslednjih šest mečeva protiv Alvesa u svim takmienjima. Aves je zabeležio samo jedan trijumfa poslednjih 13 gostovanja u Primeiri, dok je Spotring u nizu od tri pobede kod kuće.

GRONINGEN - PSV, 16.45
(fudbal, Holandija 1)

Filipsovci nisu izgubili od ovog protivnika na poslednjih 12 odmeravanja u svim takmičenjima, a na poslednja tri su postigli najmanje po dva gola. Na sedam od poslednjih osam mečeva Groningena na svom terenu u Erediviziji došlo je 0-2 gola.

INĐIJA - VOŽDOVAC, 14.00
(fudbal, Srbija 1)

Inđija je zabeležila samo dve pobede u poslednjih 19 kola, dok je Voždovac u seriji od četiri poraza. u ovom tammičenj, a pritom je primio najmanje po dva pogotka. Na poslednja četiri meča u Srbiji 1 na kojima je Inđija bila domaćin došlo je 0-2 gola.

ZADAR - PRIMORSKA, 18.00
(košarka, ABA 1)

Dalmatinci se bore za opstanak i uvek su, već decenijama izuzetno jaki na svom terenu. Ako ne izostane podrška, tim iz Kopra bi mogao da se nađe u problemima, iako stiže u Zadar kao blagi favorit.

***kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara