Novica: Nisam došao nikog da ubijem

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.05.18. | 20:20

"Vređaj mene, ali nemoj da ideš predaleko", poručuje kapiten Partizana

Razočaran je napustio parket Pionira Novica Veličković. Kapitenu Partizana teško je pao poraz od 25 poena razlike od večitog rivala.
"Nismo izdržali u planu, dogovoru. Utakmica teška, kao i svaki derbi. Bilo da je 20 ili jedan razlike - izgubio si. To se ovde ništa ne broji. Probaćemo pred našim navijačima da izjednačimo. Zahvalio bih protivnicima na fer igri", rekao je Veličković

Kao i u prethodnim derbijima i ovaj su obeležile uvrede sa tribina na njegov račun.
"Ja i kada uradim nešto, koncentrisan sam na stvari na terenu. Dođi, bodri, ne smeta mi kada navijaju protiv mene, ali ljudi manite se porodica i sličnih stvari, to je nešto najružnije što u sportu može da se desi. Pokazao samo jednom momku da ne dira tamo gde se ne dira, ja poštujem Zvezdu i bez Zvezde i Partizana ne bi bilo ovakvih utakmica u zemlji. Ja nisam pukao u trenutku, ali mi je zasmetalo što su mi vređali porodicu. Svakakvih nas ima, bodrimo svoj klub, ali ne mogu da ostanem imun na te stvari. Vređaj mene, ali nemoj da ideš predaleko. Nisam došao nikog da ubijem. Ja branim boje svog kluba", podvukao je Veličković.

Izabrane vesti

Ne sviđa mu se ni način na koji su se njegovi saigrači igrali večeras.
"Mi smo se povukli, kiksnuli, dali su nam dosta laganih koševa, posebno u trećoj četvrtini gde smo imali stvari u svojim rukama. Razlika možda i nije realna. Za dva dana nas čeka nova utakmica, moramo da izvučemo pouke. Mnogi momci su mladi, moraju još da uče", zaključio je Novica Veličković.

Foto: Star Sport


tagovi

Novica Veličković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara