Real potvrdio: Prodali smo Ronalda!

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.07.18. | 17:32

Madridski klub poželeo sreću Portugalcu u daljoj karijeri

To je to! Pukla je najveća bomba letnjeg prezanog roka, a madridski Real zvaničnim saopštenjem potvrdio je da će Kristijano Ronaldo karijeru nastaviti u italijanskom šampionu Juventusu.
“Real Madrid saopštava da je izašao u susret želji Kristijana Ronalda da pređe u Juventus. Hoćemo i da iskažemo zahvalnost fudbaleru koji je dokazao da je najbolji na svetu i obeležio jedan od najsvetlijih razdoblja u istoriji kluba i svetskog fudbala“, navodi se u saopštenju Reala. 

Izabrane vesti

Real je podsetio i Ronaldove brojke u Realu i činjenicu da je postao najbolji strelac u istoriji klub asa 451 golom na 438 utakmica. Osvojio je 16 trofeja, uključujući četiri Lige šampiona u poslednjih pet sezona.
“Ako stavimo na stranu sve titule, trofeje i trijumfe ostvarene na terenu u prethodnih devet godina, Kristijano Ronaldo bio je pravi primer posvećenosti, rada, odgovornosti, talenta i napretka“. 

I poruka kraljevskog kluba za kraj.
“Kristijano Ronaldo će uvek biti jedan od simbola Reala iz Madrida i uzor generacijama koje dolaze. Real će uvek biti tvoja kuća“.

Foto: Action images


tagovi

Kristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara