Suma obećao navijačima: Bićemo pravi na proleće

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.12.19. | 18:27

Gvinejac došao do 11. gola u sezoni

Ako je suditi po najavi Sejdube Sume, on će definitivno ostati u Partizanu makar do leta. Toliko mu traje i ugovor. Iz Humske su najavili da će ponuditi Gvinejcu produžetak saradnje, a deluje da je i on raspoložen za to.

Tako bi se moglo zaključiti na osnovu Suminih izjava posle pobede nad Radom na Banjici (2:1), jer je navijačima poručio da će tim na proleće biti mnogo bolji.

Izabrane vesti

Kreator igre Partizana je postigao još jedan pogodak danas i sa veoma dobrim bilansom od 11 golova i devet asistencija čeka ponudu za produžetak saradnje sa crno-belima.
Ovo je važna pobeda za nas, posebno nakon prošlog kola, kada smo posle vođstva od 2:0 prosulu bodove. Svi dajemo maksimum, ali kako se približava kraj polusezone, kod svih je proradio i umor. Ipak, ova ekipa se mnogo podigla otkako je došao šef Milošević i u svakom trenutku smo svesni naše odgovornosti. Mislim da navijači bez obzira na povremene padove, treba da budu zadovoljni našim celokupnim napretkom. Pridružiće nam se Lazar Marković, Natho će proći pripreme i mi ćemo biti pravi“, poručio je Sejduba Suma.

Za crno-bele jesen još nije završena, jer ih u četvrtak čeka poslednji meč u Ligi Evrope sa Astanom, a onda za vikend meč sa Radnikom u Surdulici, poslednji za 2019. godinu.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara