TREĆA SMENA: Čeka se drugi finalista Kopa Libertadores, igra se u Kolumbiji, kreće NHL, Lebron u Oklahomi

Vreme čitanja: 3min | sre. 13.01.21. | 22:51

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Ko će na noge Palmeirasu u finalu Kopa Libertadores – Santos ili Boka Juniors? Na Bombonjeri mreže se nisu tresle. Očekuje se novi tvrd meč sa malim brojem golova. Argentinski gigant je ove sezone bolje igrao u gostima, dok crno-beli iz Sao Paula važe za ekipu koja mnogo bolje igra na svom stadionu Vila Belmiro. Neće biti mnogo izmena u sastavima u odnosu na meč u Buenos Ajresu. Finale se igra 30. januara na Marakani u Rio de Žaneiru. Opširnije OVDE.

KINDIO - PETROLERA, 23.30

(Fudbal, Kup Kolumbije)

Amerika iz Kalija je osvojila titulu u Kolumbiji, a traži se osvajač kupa. U četvrtfinalu drugoligaš Kindio dočekuje Petroleru koja nije uspela da izbori plasman u plej-of, pa je igrala u takozvanij Ligilji. Ova dva tima se sastaju prvi put posle osam godina. U poslednjem odmeravanju snaga nije bilo pobednika – 1:1.

KORINTIJANS – FLUMINENSE, 01.30

(Fudbal, Brazil 1)

Tim iz Sao Paula je loše počeo sezonu, ali je sada sve bolji. Korintijans je vezao tri pobede, pa je sada u igri za plasman u Kopa Sudamerikana, a čak ni Kopa Libertadores nije nemoguća misija. Fluminense je u prošlom kolu pobedio na Marakani velikog rivala Flamengo sa 2:1 i napada šesto mesto koje trenutno drži Palmeiras, a koje vodi u najjače klupsko takmičenje u Južnoj Americi. U prvom delu sezone u Riju Flu je pobedio Korintijans sa 2:1.

KRUZEIRO – OESTE, 01.30

(Fudbal, Brazil 2)

Slavni klub iz Belo Orizontea je imao turbulentnu sezonu. U jednom trenutku je opstanak visio kao Damoklov mač nad Kruzeirom, ali je spasilac bio Luiz Felipe Skolari. Pobedom protiv Oeste, domaćin bi i definitivno prebrinuo brige oko ostanka u drugoligaškoj konkurenciji. U prvom delu šampionata u Seriji B nije bilo pogodaka u duelu ova dva tima.

INDEPENDIJENTE MEDELJIN – JUNIOR, 02.00

(Fudbal, Kup Kolumbije)

Junior je stao u polufinalu Aperture, pa sada tim iz Barankilje juri drugi trofej, Kup. Rival u čertvrtinalu je Independijente. Junior je vezao tri pobede u duelu sa timom iz Medeljina, a na poslednje dve utakmice samo je jedan gol odlučio pobednika. Uzdanica gostiju je Migel Borha, nekadašnji fudbaler brazilskog Palmeirasa.

TAMPA BEJ – ČIKAGO, 02.00

(Hokej, NHL)

Ove noći počinje nova sezona u najjačoj hokejaškoj ligi na svetu. Tampa Bej brani titulu, a na svom ledu prvi rival je Čikago. Tim sa Floride je i u ovom šampionatu, koji će imati 56 kola umesto dosadašnjih 82, jedan od glavnih kandidatata za odbranu trona. Imaće i pomoć Stivena Stemkosa, jednog od najboljih hokejaša današnjice. On je propustio prošlogodišnji plej-of zbog povrede.

OKLAHOMA – LOS ANĐELES LEJKERS, 02.00

(Košarka, NBA)

Lejkersi su uhvatili ritam, vezali tri pobede i trenutno su na čelu Zapadne konferencije. Oklahoma je dobro počela novi šampionat u NBA ligi. Ima polovičan učinak, 5-5. Poslednji meč ova dva tima dobila je Oklahoma. Kvalitet je na strani Jezerdžija koje predvode dvojica superstara, Lebron Džejms i Entoni Dejvis. U poslednje tri utakmice, tim iz Los Anđelesa je postigao u proseku 118 poena.



tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara