"Asmir Begović"
"Asmir Begović"

Zvuči pomalo nelogično, ali je istinito – Asmir Begović odbio Čelsi

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.06.15. | 15:27

Golman Stouka se vodio prostom logikom. Bolje mesto prvog golmana na Libertiju nego večna rezerva Tibu Kurtoi na Stamfordu

Asmir BegovićNije zlato sve što sija, a ni ugovor u Čelsiju kada znaš da ćeš biti zakucan za klupu za rezervne igrače. Asmir Begović stoga je mudro cenio situaciju i shvativši da nema šanse u konkurenciji Tiba Kurtoe odbio ponudu da napusti Stouk i preseli se na Stamford.

Već drugi put, pa ćemo biti slobodni da pretpostavimo da treću šansu dobiti neće. I verovatno se neće previše potresti previše zbog toga, jer ga je Čelsi oba puta zvao – za svaki slučaj. Prvo kao zamenu za Petra Čeha, a po njegovom odlasku u Arsenal i kao zamenu za Kurtou, koji brani toliko dobro da je teško očekivati da će mu neko oduzeti mesto na gol-liniji.

Izabrane vesti

Selidba sa Britanija stadiona je ipak još moguća s obzirom na to da reprezentativac Bosne i Hercegovine ulazi u poslednju godinu ugovora, a još nema naznaka o produžetku saradnje. Aston Vila pažljivo motri iz prikrajka. Inače, Čelsi je navodno nudio oko 8.500.000 evra za 28-godišnjeg Begovića, dok se Stouk nada sumi od oko 14.000.000.

(FOTO: Action Images)


tagovi

StoukSrbijaPremijer ligaprelazni rok 2015ČelsiAsmir Begović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara