{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Omladinska selekcija izgubila u prijateljskoj proveri - 0:2
Orlići dobili packu od Holandije
""

Omladinska reprezentacija Srbije izgubila je od vršnjaka iz Holandije u jednoj od provera za drugi krug kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.

Srbija je u meč ušla veoma dobro, izašli su Orlići“ visoko, igrali presing na zadnju liniju Holandije, ali gosti su se pokazali kao veoma dobra i organizovana selekcija. Uostalom, Holanđani su, kao i mi, lako izborili vizu za drugi, završni krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.Reč je o izuzetno kvalitetnoj selekciji sa kojom smo u velikom delu meča bili egal, ako ne i opasniji, ali za razliku od nas, gosti su znali da iskoriste svaki pad koncentracije u našoj igri. U oba slučaja to je kaznio Malen, prvo u 35. minutu a onda i pet minuta kasnije.

U nastavku je selektor Miloš Velebit pružio šansu i ostalim igračima, a naša selekcija je ponovo prikazala sasvim solidnu igru.

SRBIJA - HOLANDIJA 0:2 (0:2)

Strelci: Kadigolu u 35 i 40.

SRBIJA:Mićanović (od 46. Đekić), Vlalukin (od 46. Veličković), Veselinović (od 77.Ivančević), Bošnjak, Terzić (od 77. Matijević), Kojić, Petrović (od 60. Mišković), V.Nikolić (od 60. Nešković), Joveljić (od 46. Stuparević), Stanojev (od 46. L.Nikolić), S.Jovanović (od 60. L.Pavlović).

HOLANDIJA:Dornuš, Teze, Kramer, Oispo, Vindal, Van de Loi, Zvarts, Heide (od 61. Keide), Venema, Kadioglu(od 46. Lonvijk), Malen (od 74. Piroe).

Najnovije vesti


×