Foto: Starsport
Foto: Starsport

Ništa od Nenadića, klub zaustavio dolazak najboljeg igrača među Orlove

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.01.22. | 16:49

Srbija ipak bez snažnog beka u odlučujućem susretu

Utakmica protiv Francuske zakazana za večeras (20.30) u Segedinu biće biti ili ne biti za Srbiju, a Orlovi će duel sa Trikolorima ipak dočekati baz Petra Nenadića, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Jedan od najboljih bekova na svetu nije bio u konkurenciji za prethodne izazove reprezentacije zbog povrede, a iako se danas pojavila mogućnost da se pridruži saigračima umesto Petra Đorđića takav epilog se neće dogoditi jer Nenadić nije dobio dozvolu kluba.

Izabrane vesti

As mađarskog Vesprema izrazio je želju da se priključi saigračima, međutim klub nije pokazao razumevanje i sprečio je takav epilog.

Nenadić je bio u planovima selektora Tonija Đerone, ali je tokom decembra doživeo povredu butnog mišića posle koje su procene bile da će odsustvovati sa terena šest nedelja. Iako je oporavak protekao brže od očekivanog i as sa Medakovića je već nedelju dana u trenažnom procesu, nažalost najbolji igrač Srbije propustio je Evropsko prvenstvo koje se održava u Mađarskoj.

Podsetimo, Srbija je nakon pobede protiv Ukrajine poražena od Hrvatske i za plasman u narednu rundu u duelu protiv Francuske zakazanom za večeras od 20.30 neophodno je da trijumfuje.

Sjajni bek je tokom prethodnih kvalifikacija nosio dres reprezentacije Srbije samo u Atini, kada su Orlovi bili bolji od domaćina Grčke. Posle Prvenstva Evrope u Hrvatskoj 2018. godine povukao se iz nacionalnog tima, a iako je sada izrazio ambiciju da se vrati u nacionalni tim, omeo ga je stav Vesprema.



tagovi

Rukometna reprezentacija SrbijePetar NenadićEvropsko prvenstvo u rukometu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara