Bojan Janić (©CEV)
Bojan Janić (©CEV)

Janić: Nismo imali više snage, falili su nam Bjelica, Mrdak i Tadić

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.11.22. | 13:23

Trener odbojkaša Partizana izneo utiske posle poraza u 1/16 finala CEV kupa

Ništa od plasmana u osminu finala Kupa CEV. Oslabljeni Partizan nije ni na drugom susretu sa Amrisvilom imao recept za pobedu. Na domaćem terenu su Švajcarci slavili posle pet setova, a sinoć su u Beogradu zabeležili ubedljiviju pobedu - 3:1.

Crno-beli su igrali bez važnih karika, dobili su priliku momci koji nisu uvek u prvom planu, nisu razočarali, ali nisu ni uspeli da obraduju publiku koja se okupila u Sportskom centru Master u Zemunu.

Izabrane vesti

"Čestitao bih ekipi iz Švajcarske na zasluženom prolasku dalje, mislim da su bolji i iskusniji tim. Pokazali smo određeni nivo na prošloj utakmici, a to večeras nije bio slučaj", rekao je posle meča trener Partizana Bojan Janić. "Pred našom publikom i velikim brojem dece koja su došla da gledaju, očekivao sam jednu euforičnu utakmicu. Kada igraš protiv ovakve ekipe moraš da ideš na energiju. Napravili smo veliki pad, uspeli smo da se izvučemo u trećem setu, čak smo vodili i u četvrtom, ali mislim da nismo imali više snage. Falili su nam Bjelica, Mrdak i Tadić koji su povređeni, igrali smo bez izmena, da smo bili kompletni, smatram da bi imali veće šanse".

I odbojkaš Aleksa Mandić smatra da je skraćena rotacija u velikoj meri uticala na konačan ishod drugog meča 1/16 finala CEV kupa.

"Čestitao bih svom timu i protivničkom na pruženoj sjajnoj partiji. Mislim da je u ovoj utakmici prevagnulo iskustvo i to što mi nismo imali izmene. Težak nam je bio raspored, vrlo težak period je iza nas, a takođe i ispred nas. Svi momci koji su igrali su vrlo mladi i sigurno da je neka trema uticala na sam start utakmice", istakao je Mandić.

Oba srpska tima Partizan i Zvezda zaustavljeni su u 1/16 finala Kupa CEV.


tagovi

CEV KupOK PartizanBojan Janić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara