KHL: Zicer za SKA, oprezno sa Avtomobilistom

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.11.18. | 10:14

Jedan od fikseva dana krije se u hokeju

Nije lako sastaviti valjani tiket u reprezentativnoj pauzi, a još je gori ovaj prelaz nakon Lige nacija do nastavka najjačih evropskih šampionata. Zato ponovo pričamo o hokejašima SKA iz Sankt Peterburga, na koje vredi obratiti pažnju i kada se zalaufaju lige petice.

Pisali smo već da nisu dominantni kao ranije usled pretrpljenih promena u stručnom štabu i igračkom kadru, odnosno preopterećenosti novog trenera, ujedno i selektora Rusije Ilje Vorobjeva koji često "žonglira" između reprezentacije i kluba, ali ako je suditi po rezultatima iz minulog perioda, navijači SKA nemaju razloga za brigu.

Izabrane vesti

Nakon bolnog poraza od ljutog rivala CSKA iz Moskve (1:3) usledile su ubedljive pobede protiv Avtomobilista iz Jekaterinburga (5:2), inače vodećeg tima Istočne konferencije, i Vladivostoka (8:2), zatim i minimalni trijumfi nad Traktorom (1:0) i Metalurgom (2:1).

S obzirom na to da SKA danas gostuje Čerepovecu, poslednjeplasiranoj ekipi Zapada, nema razloga za neku preteranu filozofiju, tim pre što je domaćin bez pobede protiv SKA kod kuće na poslednjih 10 mečeva. Dakle, dvojka ko vrata.

Što se tiče Avtomobilista, možda je bolje da ga danas izbegnete jer grca u poslednje vreme, a gostuje mu Nižnji Novgoorod koji ume da bude nezgodan na strani. Domaći su svakako favoriti. 

KHL

Četvrtak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

KHLsportsko klađenjeSka Habarovsk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara