(©Reuters)
(©Reuters)

Novi dresovi stigli za rukometašice iz Aleksinca

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.06.21. | 11:25

„Drago nam je što Mozzart vodi računa o malim klubovima na jugu Srbije“, kaže Dejan Pavlović iz ŽRK Aleksinac

Košarka, odbojka, rukomet ili fudbal - nije bitno o kom se sportu radi, niti koji je nivo takmičenja u pitanju, kompanija Mozzart je uvek tu da pomogne i bude najverniji navijač. Ova podrška ja važna za više od 6000 sportista koji su kroz akciju „Novi dresovi za nove šampione“ dobili opremu.

Dres sa znakom „M“ za njih je bio velika motivacija, pa su u narednim utakmicama nizali samo uspehe. Ovo je slučaj i za ŽRK Aleksinac.

Izabrane vesti

„Drago nam je što Mozzart vodi računa o malim klubovima na jugu Srbije. Namerno kažem malim, jer smo mlada ekipa koja je nastala pre tri godine. Nekada je naš tim, krajem devedesetih bio poznat i takmičio se u najvišem rangu zajedničke države. Od 2000. godine, klub je prestao da se takmiči, sve do pre neku godinu, kada smo mi ponovo pokrenuli priču i uspeli da sa decom školskog uzrasta ponovo oživimo klub. Lokalna samouprava je glavni finansijer, ali sa sredstvima koja su nam dodeljena za ovu godinu, a ona su dovoljna samo za takmičenje i prevoz, mi zaista ne bismo mogli da kupimo ovako lepe i kvalitetne dresove. U malim i ekonomski slabijim gradovima, teško je naći firmu, koja želi i koja je društveno odgovorna da pomogne bilo kome među nama. Zato smo veoma zahvalni na poklonu našoj mladoj ekipi“, kaže Dejan Pavlović iz ŽRK Aleksinac.

Podsetimo, i tokom epidemije korona virusa, regionalni lider u priređivanju igara na sreću nastavio je sa akcijom „Novi dresovi za nove šampione“, a oprema je stigla mnogim klubovima širom Srbije, regiona i dijaspore. Dres na kome piše Mozzart u 2020. obuklo je oko 1.000 igrača iz više od 40 klubova.



tagovi

novi dresovi za nove šampioneMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara