©MN Press
©MN Press

Partizan direktno u Regionalnoj ligi, stigao reprezentativac Brazila

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.01.21. | 15:00

Rafelo Real Vergara na Banjici

Vaterpolo klub Partizan nastavio je sa procesom jačanja ekipe ove zime. Posle proslavljenog srpskog reprezentativca Stefana Mitrovića, gigant sa Banjice u svoje redove je doveo i reprezentativca Brazila Rafaelo Real Vergara.

Vergara je mlad, rođen 1999. godine u Sao Paulu, vrlo je raznovrstan napadač i u redovima crno-belih veruju da može da izraste u više nego ozbiljnog igrača. Ističe ga odlična brzina i snažan šut, a može da igra i na različitim pozicijama.

Izabrane vesti

Mladi Brazilac je studirao na Long Bič Stejt univerzitetu u Kaliforniji, gde je usavršavao svoj razvoj. Bio je i MVP i najbolji strelac juniorskog prvenstva Južne i Severne Amerike 2019. godine u Sao Paulu.

Crno-beli su u proteklom periodu imali ozbiljnih problema u samom konstituisanju kluba, što se ozbiljno odrazilo i na rezultate, ali najnovija dešavanja najavljuju znatno bolje dane na Banjici.

Partizan se priprema za učešće u Regionalnoj ligi, koja će biti organizovana po turnirskom sistemu i igraće se od 14. do 17. januara u Beogradu i Dubrovniku. Crno-beli su prošli direktno u grupu A, s obzirom da je Mornar Split otkazao takmičenje, pa je odlučeno da mesta u polufinalnoj grupi u Beogradu zauzmu Partizan i Primorje.

Fajnal for će biti odigran u Zagrebu 26. i 27. marta, a plasman će obezbediti po dve najbolje plasirane ekipe iz grupa.

GRUPA A (Beograd):

Mladost Zagreb

Jadran Split

Crvena zvezda

Šabac

Partizan

Primorje

GRUPA B (Dubrovnik):

Jug

Jadran Herceg Novi

Budva

Primorac Kotor

Radnički Kragujevac

Šibenik (CRO)


tagovi

VK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara