Zaključana i Superliga!

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.03.20. | 12:40

Vlada Srbije na sednici u 13 sati potvrdiće odluku

"Bolest kojoj nema leka, a korona nek čeka", jedan je od grafita koji je osvanuo u Ljutice Bogdana, ali moraće i navijači Crvene zvezde da prihvate da će rođendansko slavlje morati da se odloži za neka mirnija vremena. Utakmica Zvezde i Napretka će se doduše igrati po planu, ali je premijerka Srbije Ana Brnabić danas objavila da će svi superligaški stadioni biti zaključani zbog korona virusa.
"U 13 časova na sednici Vlade Srbije donećemo odluku o zabrani publike na fudbalskim utakmicama. Misim da je stav naših stručnjaka da je to više psihološki važno nego što ima stručnog efekta. To je više preventivna mera", rekla je predsednica Vlade.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić je prvo objavio da će se pred praznim tribinama održavati samo sportske manifestacije u zatvorenim objektima, a da će fudbalska takmičenja teći normalno. Ubrzo je međutim postalo jasno da će se i fudbal igrati bez publike, pošto bi u suprotnom Srbija bila jedina zemlja u Evropi u kojoj bi se utakmice održavale uz prisustvo navijača.

Izabrane vesti

Inače, u 26. kolu Superlige na programu su mečevi.

Subota

14.00 TSC - Radnik
15.30 Voždovac - Partizan
16.00 Javor - Čukarički
16.00 Spartak - Vojvodina
16.00 Mladost - Inđija
16.00 Radnički Niš - Mačva
18.00 Crvena zvezda - Napredak
18.00 Proleter - Rad

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara