Lovre Miloš (©Reuters)
Lovre Miloš (©Reuters)

Povratak Hrvata u bazen: Od Partizana sam dobio ponudu koja se ne odbija

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.10.21. | 17:40

Lovre Miloš u ponedeljak stiže u Beograd na potpis ugovora

Poručivali su iz Partizana da se evropski vaterpolo gigant diže, da će sedmostruki šampion Evrope biti ponovo moćan, da su crni dani iza kluba i da neće dopustiti da deca nemaju toplu vodu u bazenu na Banjici. Kljige su ispeglane, sezona je završena bez dugovanja, a onda je stiglo leto i – veliki prasak.

Stefan Mitrović nije digao sidro, to je bio nagoveštaj da stvari idu u pravom smeru i da se nešto veliko sprema. Pojačanja su krenula da se nižu kao na pokretnoj traci, a svakako najveće ime među njima je povratak Milana Aleksića. Vratili su se navijači Partizana u 2011. godinu, kada su Stefan Mitrović i Milan Aleksić sa crno-belom kapicom na glavi pokorili Evropu.

Izabrane vesti

Ambiciozni rukovodioci Partizana kupili su navijače, razgalili su ih, i nisu stali. Osvežen je i osnažen kompletan tim. Povremeni reprezentativci Nemanja Vico i golman Dimitrije Rističević zadužili su opremu, kao i Petar Velkić. Na Banjicu se vratio i Filip Radojević, a angažovan je i američki dvojac Aleks Bouen i Marko Vavić.

Lovre Miloš (©Reuters)Lovre Miloš (©Reuters)

Činilo se da je Partizan zatvorio roster… Nije. Prodrman je Balkan. Navijači se spremaju za dolazak doskorašnjeg hrvatskog reprezentativac. Lovre Miloš će se uskoro usidriti na Banjici. Čeka se samo da osvane official, pošto je Hrvat u razgovoru za Sportske novosti otkrio da dolazi u Beograd na potpis ugovora.

Ne tako davno, pre neke dve i po nedelje, Lovre Miloš je izjavio: "Uzimam neodređeno dugu pauzu od vaterpola".

Neodređena pauza bila je kratka. Neočekivano, verovatno, i za samog Lovre Miloša. Dogovor sa Partizanom je pao. Ne propušta se prilika da se zaigra za Partizan, čak i kada se u glavi prelomi da je kraj.

Istina, idem u Beograd u ponedeljak, dogovorio sam se. Međutim, nisam još potpisao ugovor. Zato bi najradije da se možda pričeka do ponedjeljka”, rekao je Lovre Miloš za Sportske novosti.

Od sedmostrukog šampiona Evrope dobio je hrvatski vaterpolista ponudu kojoj ne može da kaže - ne.

Bila je ponuda kakva se ne odbija”, poručio je Lovre Miloš.

A, pre samo dve i po nedelje drugačije je govorio. Očigledno da je u pitanju “masna” ponuda. A i velikan kakav je Partizan ne odbija se tako lako. Naročito ne u trenutku kada klub staje na zdrave noge, kada je srpska liga nikad jača, a crno-beli žele da pomrske konce drim-timu Novog Beograda.

"Dosta mi je vaterpola. U ovom trenutku imam neke druge prioritete. Glava mi već neko vreme nije bila u vaterpolu 100 posto. Bazen? Biću bez toga neko vreme, barem koji mjesec. Sad ću tražiti neki posao. Možda ova američka diploma dobro dođe", tako je govorio Lovre Miloš, a onda je dobio ponudu koja se ne odbija.

Neki klubovi ne zovu dva puta…


tagovi

VK PartizanLovre Milošvaterpolo Srbijavaterpolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara