Voša traži reakciju posle poraza od Zvezde

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.02.19. | 14:00

"Imamo svoj cilj, svoj plan rada, idemo korak po korak i važno je da budemo u najboljoj formi kada bude najvažnije", poručuju iz redova novosadske ekipe

U prethodna dva susreta ove sezone aktuelni šampion je lako izašao na kraj sa ekipom Mladog radnika. No, kako vele u taboru Novosađana, to im ne daje za pravo da se opuštaju uoči trećeg kola Mini-lige protiv istog rivala u Požarevcu (19.00).

U jeku priprema za plej-of svaki novi meč za crveno-bele je novi izazov i provera, a pobeda je uvek važna, kako zbog izgradnje samopouzdanja, tako i zbog očuvanja prve pozicije.
"Kao i svaki put, idemo na pobedu. Nadam se da će igrači na pravi način odreagovati posle poraza od Zvezde. Imamo svoj cilj, svoj plan rada, idemo korak po korak i važno je da budemo u najboljoj formi kada bude najvažnije. Naravno, to ne znači da pobede nisu važne. Što se tiče Požarevljana sa njima imamo pozitivan skor ove sezone, dva puta smo slavili, ali to ne znači da možemo da se opustimo. Oni su još u igri za plej-of, svaki bod im znači i zato treba biti oprezan", izjavio je trener odbojkaša Vojvodine Siniša Gavrančić.

Izabrane vesti

Mladi libero Stefan Negić u prethodnom periodu dobijao je sve više prostora da se pokaže, najčešće je ulazio na odbranu umesto Škundrića. No, otkad je iskusni libero povređen, Negić je još više angažovan i do sada je svaku priliku dobro iskoristio.
"Prija mi kada ulazim na odbranu, tako se Škundrić i ja odlično dopunjujemo. Pošto je on povređen, sada odgovornost je veća. Iskreno, mogao sam i bolje igrati protiv Zvezde, ali idemo dalje. Naporno treniramo, cilj je da budemo najbolji u plej-ofu, ali pobede su neophodne uvek da bismo sačuvali prvu poziciju i nadogradili samopouzdanje. Igrao sam već u Požarevcu, tako da mi teren nije nepoznat. Protivnika poštujemo, ali želimo trijumf na ovom gostovanju", poručio je Negić.

SRBIJA 1, MINI-LIGA - TREĆE KOLO:

Subota

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara