Federer ne krije: Imao sam flešbekove zbog Novaka, ne mogu da dočekam naš novi meč

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.08.19. | 13:07

Švajcarac kaže da je svež i spreman za novi okršaj sa prvim teniserom sveta...

Najtrofejniji teniser svih vremena - Švajcarac Rodžer Federer, kazao je uoči starta mastersa u Sinsinatiju da je veoma motivisan za naredni mogući susret sa Novakom Đokovićem. Fedeks je poručio ga je posle dosta muka uspeo da zaboravi poraz u finalu Vimbldona i da jedva čeka da se ponovo nađe oči u oči sa prvim igračem današnjice. 
"Nije bilo lako. Prvo vam treba nekoliko dana da uopšte postanete svesni kroz šta ste prošli, šta se sve izdešavalo... Jer bili ste vrlo blizu pobede. A onda krenu flešbekovi, dolaze vam u misli detalji iz finala. Dobri i loši. Ali onda odete na trening, trenirate i zaboravite. Tako te scene prestaju da vas prate. Od tog momenta razmišljao sam samo o Sinsinatiju".  

Federer je zatim dodao:
"Umesto da sam posle poraza u tom finalu govorio: "Sve je loše, nadam se da neću više nikada morati da igram tenis", gledao sam kako da se vratim jači. Trijumfe ne pamtite tako živopisno, porazi duže ostanu u nama. Naročito u finalima"

Izabrane vesti

Ne krije Švajcarac da je željan osvete, mada to ne govori tako eksplicitno...
"Ne mogu da dočekam moj sledeći meč sa Novakom. Generalno, moj sledeći izlazak na teren. Želim da pokažem šta i koliko mogu", podvukao je Federer i napomenuo da u Sinsinati dolazi svež, jer se "nije ubio od treninga", već je stigao da se u domovini kvalitetno odmori. 

Federer i Đoković mogli bi da se sastanu u polufinalu Sinsinatija. 

SVE KVOTE ZA OSVAJAČE US OPENA

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara