Olga Danilović sa novim trenerom u tenisko punoletstvo

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.11.18. | 12:29

Petar Popović, nakon nedavnog razlaza sa Krajinovićem, preuzima brigu o karijeri jedne od najtalentovanijih igračica sveta

Devojka od koje se očekuje da u narednim godinama ostavi značajan trag u svetu vrhunskog ženskog tenisa, Olga Danilović dobila je prvog "pravog" trenera.

U pitanju je naš poznati i priznati stručnjak Petar Popović koji je nedavno prekinuo saradnju sa Filipom Krajinovićem sa kojim mu je u godinu dana saradnje najveći uspeh bilo prošlogodišnje finale pariskog mastersa. Popović je ranije sarađivao, i to veoma uspešno, sa Harvatom  Ivom Karlovićem u dva navrata (2009-2010, 2014-2017) i Nemicom našeg porekla Andreom Petković (2010-2013).

Izabrane vesti

Popović iz vremena kada je sarađivao sa Krajinovićem

Olga Danilović je trenutno naš drugi reket iza Aleksandre Krunić (55. na svetskoj lestvici), a zauzima 109. mesto na WTA listi. Minule sezone je dostigla najviši renking, 96. poziciju u avgustu nakon što je na River kupu u Moskvi krajem jula sa samo 17 godina osvojila prvu WTA titulu u karijeru. Od nje se očekuje da u 2019, u kojoj ulazi u punoletstvo, nastavi strelovit uspon uz pomoć iskusnog Novosađanina sa kojim je pripreme otvorila u Los Anđelesu.

FOTO: Shutterstock; privatna arhiva P. Popović


tagovi

Olga Danilović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara