{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Olga Danilović sa novim trenerom u tenisko punoletstvo

/ Izvor: mozzartsport.com
Petar Popović, nakon nedavnog razlaza sa Krajinovićem, preuzima brigu o karijeri jedne od najtalentovanijih igračica sveta
Olga Danilović sa novim trenerom u tenisko punoletstvo

Devojka od koje se očekuje da u narednim godinama ostavi značajan trag u svetu vrhunskog ženskog tenisa, Olga Danilović dobila je prvog "pravog" trenera.

U pitanju je naš poznati i priznati stručnjak Petar Popović koji je nedavno prekinuo saradnju sa Filipom Krajinovićem sa kojim mu je u godinu dana saradnje najveći uspeh bilo prošlogodišnje finale pariskog mastersa. Popović je ranije sarađivao, i to veoma uspešno, sa Harvatom  Ivom Karlovićem u dva navrata (2009-2010, 2014-2017) i Nemicom našeg porekla Andreom Petković (2010-2013).

Popović iz vremena kada je sarađivao sa Krajinovićem

Olga Danilović je trenutno naš drugi reket iza Aleksandre Krunić (55. na svetskoj lestvici), a zauzima 109. mesto na WTA listi. Minule sezone je dostigla najviši renking, 96. poziciju u avgustu nakon što je na River kupu u Moskvi krajem jula sa samo 17 godina osvojila prvu WTA titulu u karijeru. Od nje se očekuje da u 2019, u kojoj ulazi u punoletstvo, nastavi strelovit uspon uz pomoć iskusnog Novosađanina sa kojim je pripreme otvorila u Los Anđelesu.

FOTO: Shutterstock; privatna arhiva P. Popović

×